Dag 7 van de 65: Letsen en babbelen

 Me aansluiten bij Lets is echt één van de beste beslissingen die ik nam de afgelopen jaren. Het is verrijking. Het past mij als gegoten.
Deze ochtend drie keer geletst. Er kwam iemand een elektriciteitsprobleempje oplossen bij ons thuis en we deden ook een babbelke, bij een vriendin/letster ging ik confituur maken met de rabarber die ik ook al kreeg van een andere letster en ook daar werd er goed op los gebabbeld ondertussen en dat deed mij erg veel deugd want ik ken haar al meer dan zeven jaar en ik ben haar ook dankbaar om dingen waar ze mij in steunde vele jaren terug en dan bracht nog een andere letster iets mee voor mij uit een winkel en dat haalde ik even op en babbelde weer te lang...
Dan spreek ik niet over de mails die regelmatig over en weer gaan tussen andere letsers. Het is zoooo fijn !!Niels en Thijs sloten hun sportweek af en hadden het deze week heel erg naar hun zin daar. Voor herhaling vatbaar dus. Vooral circus was TOP.
Ik ging ook met Mats voor de eerste keer naar een echte kapper, maar hij schreeuwde de hele zaak bij elkaar en ik hing zelf ook onder zijn haren. Zijn krullen zijn verleden tijd en ik nam een lok mee ter herinnering. Ik ben blij met de frisse kopjes nu van ons jongens.
Er kwamen vandaag ook nog eens kijkers naar ons huis.
Ook nog wat kleine boodschapjes gedaan.
De kinderen speelden verder zowat de hele week vooraan op straat. We wonen echt in een speelstraat nu. De buurtkinderen komen ook gewoon binnen en buiten, de groteren smssen onderling, ... Het was een goede beslissing en zekers voor ons kinderen. Eindelijk hebben ze speelkameraadjes en zitten ze veel buiten.

's Avonds liep ik weer voornamelijk met Feetje rond afgewisseld door administratie doen.
De was deed ik ook een beetje, maar het had meer mogen zijn.
De kinderen gingen even tot op een mini kermis hier zo een 300 meter verder.
Iedereen blij...

Eigenlijk was het een hele fijne zomerdag.

Dag zeven zit er zo goed als op. Nog 58 te gaan...

Reacties

  1. Jah heerlijk is dat he als de kinderen lekker buiten kunnen spelen, onbezorgd, zoals dat hoort :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.