Dag 12: ik doe eens lekker zot


Komt het door het onvoorspelbare weer of door het vooruitzicht dat ons jongens morgenavond weer thuis komen of misschien door de naderende vakantie, maar vandaag deed ik wat zotjes.

Ik ging naar de manicure en terwijl het buiten hard regende liet ik mijn nagels roos lakken. Sindsdien kijk ik vaak naar mijn nagels. Het is een tijdje geleden dat ik zo een kleur aandurfde, maar vandaag heb ik een beetje mijn verstand verloren.

Ik kocht twee cadeautjes voor mijn zoon die tijdens onze vakantie jarig is en één ervan was een zot cadeau. Een idee van de man trouwens :-). Ik weet zelfs niet hoe het eigenlijk heet. Het nieuwste skateboard alleszins.

Ik kocht ook snoep voor de dochter van vijf. Eigenlijk koop ik nooit snoep, maar nu liet ik toe dat ze 360 gram in een zak schepte. De hormonen?

En dan kocht ik ook nog een winterpakje voor onze nieuwe baby. Dat is pas zot hé. Ik ben nog maar in mijn 17de week en daar koop ik al een winterpakje !!
Dat zit zo. Ik ging nog even naar de solden kijken. Al ferme solden van 50% en toen zag ik dat pakje hangen. Natuurlijk wel nieuwe collectie. Eerst keek ik alleen maar, maar toen ging het licht uit en lag het op de toonbank. Aub nieuwe baby. Jouw eerste eigen pakje.

Een gebreid salopetje, een truitje en een vestje. Te mooi om te laten liggen.

Terug thuis besloot ik om vrijdag NIET vroeger te vertrekken, maar pas zaterdag zoals eigenlijk gepland. Zo spaar ik geld :-).

Ik deed verder met de was, werkte weer administratie bij en verstuurde drie dingen die verkocht waren op kapaza. De verkoop daar is ingezakt, maar alle beetjes zijn extra geld. En op verlof doe ik altijd (altijd!)zonder internet dus ik kan het niet goed opvolgen. In augustus hoop ik weer wat meer te verkopen. Tot hier toe heb ik deze maand nog maar een 30 euro verdiend. Een groot verschil met de voorbije twee maanden!!

Morgen leg ik alle kledij netje in de valiezen en kijk er niet meer naar om tot zondag :-).
En ik kijk natuurlijk uit naar de terugkomst van ons jongens. Hopelijk kunnen ze vanavond toch kampvuur hebben ondanks het weer.

Tot morgen !

Reacties

 1. Mooi zijn je nagels, ik vraag me af hoelang dat mooi blijft, bij mij zou het er na een week al weer af zijn.
  Schattig pakje voor de helft van de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De nagels blijven ongeveer drie weken goed Johanna. Ik kan er goed mijn werk mee doen.

   Verwijderen
 2. Mooi, zijn het gel nagels? Ik zou zoiets in een french manicure wel willen, maar is op het werk niet geoorloofd helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is gellak. Zo noemt men dat hier. Geen gelnagels.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Fruit traktaties op school en ieder zijn job !