Kinderschoenen

Vandaag heb ik schoenen gekocht voor drie van ons kinderen en in totaal vijf paar  (de grote dochterschoenen staan niet op de foto). Het prijskaartje was 301,92 Euro. Toen ik mijn pin moest gebruiken kreeg ik letterlijk een hartklopping. Niet omdat er geen geld op de rekening staat, maar gewoon omdat het 'pijn' doet nu ik aan het sparen geslagen ben.
Bovendien hoorde ik net op de radio dat Brantano een actie doet en dat vertelde een lezeres van mijn blog me ook al. Niet goed opgelet dus. Maar niets meer aan te doen.
 
Alleszins: de schoenen zijn nodig. Lies heeft een maatje groter (van 25 naar 26) en Fee zelfs twee maten (van 20 naar 22 in een paar maanden tijd!).
Ons meisjes kunnen weer voort voor deze zomer. Nu enkel nog sandalen. Dat zal voor volgende maand zijn.
De jongens volgen volgende week. Gelukkig heb ik nog een paar serieuze korting bonnen achter de hand. Maar toch: schoenen blijven duur.
Daarom ben ik ook zo blij met het kindergeld want daar heb ik het dus van gekocht beste ministers.

Ondertussen staan er ook zo een 85 zoekertjes van me op kapaza, maar de verkoop hier is minimaal. Ik heb er nog maar 27 Euro aan 'verdiend'.
 
Vandaag gaan de man en ik vanavond uit eten dichtbij onze deur. Onze oudste gaat oppassen. Het is geleden van met mijn verjaardag (september)dat we nog eens met ons twee gaan eten zijn denk ik. Ontbijten deden we wel nog een paar keer.
Op dat vlak ga ik dus niet moeten besparen want dat doen we niet zoveel.
We hebben een hoop om over te praten en we hebben elkaar de laatste tijd amper gezien en ik hoop dat hij met de fiets wil gaan (om het autorijden van vandaag te compenseren). De wijn ga ik wel moeten laten staan. Sinds ik weet dat ik zwanger ben heb ik geen druppel meer aangeraakt.
 
Ons jongens zijn op weekend met de chiro dus het is hier stiller dan anders.
Vooral 's avonds is het raar wanneer ik na acht uur geen gestoei, gelach of ruzie meer hoor. Of ze met 101 vragen afkomen.
 
Fijn weekend. 

Reacties

 1. indertijd gebruikte ik ook het kindergeld voor(goeie)schoenen voor mn dochter,daar had ik juist genoeg mee(want kindergeld van 1kind was vroeger maar heel weinig).
  geniet vanavond met u ventje!fijn weekend!debora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn weekend Debora. Wie weet wat kinderen kosten qua kledij, schoenen, school, enz...weet dat het kindergeld net genoeg is of net niet :-).

   Verwijderen
 2. Dat zijn dure grapjes maar wel noodzakelijk. Fijn dat het kindergeld er nog is en dat ze het niet af geschaft hebben. Ik hoop dat het een gezellige avond was. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een heerlijke smakelijke avond :-).
   We zouden dit wat vaker moeten doen. Fijne zondag.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.