Fee is zeven maanden

 
 
  
Fee probeert hier boven de snoet van de uil te pakken tijdens een fotoshoot. Grappig. Jammer dat de foto wat 'mislukte'.
 
Onze klein meisje is precies vandaag zeven maanden. Help! Ik kan het amper bijhouden. Het gaat zo snel, er gebeurt zoveel. De afgelopen week ging ze zitten, kreeg ze twee eerste tanden onderaan, at ze plots heel veel groentjes en gisteren ging het eerste fruit naar binnen.
 
Doorslapen doet ze nog steeds niet en ze drinkt nog heel veel aan de borst. Zelfs kort voor en na de papjes wil ze dat nog altijd.
Ze is zo een snoes en lacht ontzettend veel.
En af en toe gaat ze naar de opvang zoals vorige week 2 halve daagjes.
 
Ook 's nachts is ze braaf al duikt daar een mini probleempje op. Ze gaat meestal rond acht uur al naar bed en slaapt dan alleen tot tien of elf uur, maar nadien wil ze enkel nog bij mij liggen. Haar terug leggen in bed na het voeden helpt niets. Ze blijft wenen dan tot het uiteindelijk na een minuut of tien schreeuwen wordt. Meestal stopt het van zodra ik haar weer vast heb en naast me leg. Ze draait zich dan lekker tegen mij en zoekt meteen de borst (ook al heeft ze geen honger). Voor mij zijn het lastige nachten omdat ik niet goed slaap. Wanneer Feetje in slaap is probeer ik haar terug te leggen of me goed te leggen, maar zij voelt dit bijna meteen en begint dan te piepen.
Oké. Ik zit hier dus met een 'probleempje'.
Toch heb ik me voorgenomen het voorlopig zo te laten en pas na Nieuwjaar het te gaan veranderen. Het is waarschijnlijk maar een paar nachten 'kwaad' gedoe.
En ergens is het wel fijn dat ze me nodig heeft om goede nachten te hebben, maar het wordt misschien toch ook wel tijd dat ze alleen leert slapen. Al was het maar voor mijn eigen nachtrust.
 
Jaja. Zeven maanden...
 
 
 

Reacties

 1. Mijn zoon van 1 slaapt ook het liefst bij mij. Tot een uur of gaat het goed in zijn bedje, maar daarna moet hij bij mama. Tja, niet handig met zoon van 8 weken(met nachtvoeding) er nog bij. Maar ach...het gaat over. Er komen nog genoeg rustige nachten houd ik mezelf maar voor.
  Goed dat jij je niet bemoeid met de kledingkeuze van je oudsten. Lijkt me best lastig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaat het dan plots snel. Ik heb onze zoon altijd weer terug gebracht naar zin eigen bed. Die kwam ook altijd midden in de nacht huilend bij ons bed. Voor hij 2 werd werden zijn amandelen geknipt en is daar na nooit meer s ' nachts uit bed geweest. Wat een opluchting was dat. Het had bij hem duidelijk een oorzaak. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook zo een meisje van 12 weekjes die het ruikt vanals ik maar een cm opschuif. Ik slaap daardoor ook niet echt vast en goed maar stiekem is het wel heel erg genieten hoor.

  Liefs

  Ps ik ben vandaag ook mijn blog weer herbegonnen, jammer dat je nu zo er woont anders konden we nog eens bijkletsen. Je kent me toch nog he?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker weet ik nog wie je bent. Leuk dat je ook een meisje hebt gekregen. We wonen nu nog verder van elkaar :-). Dan kom je niet even langs. Maar moest je eens een keer onderweg zijn naar Antwerpen mail me dan een keer ;-). Of Mechelen... We wonen dicht tegen de A12 en N16.

   Liefs

   Verwijderen
 4. De tijd vliegt soms veel te snel voorbij hé! en het probleem met terugleggen in het bedje na de voeding heb ik met Jonas ook een tijdje gehad,tot ik hem voor de voeding in een licht dekentje wikkelde en hem erna met deken en al in zijn bedje legde, zodat hij minder het temperatuurverschil van mijn warm lichaam en de frisse lakentjes van zijn eigen bed voelde en zo bleef hij meestal doorslapen, ook bij mijn andere kids heeft dat goed geholpen. grts.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag S. Fee ligt in een slaapzak, maar ook deze nacht hielp het niets. Ondertussen ben ik echt wel vermoeid aan het geraken. Zelf denk ik dat het misschien aan het te harde matrasje ligt. Ons andere kinderen sliepen op een Leander matrasje en dit is er ééntje uit een Dreamland winkel en ik heb de indruk dat dat niet zo fijn aanvoelt. Misschien dat ik dat verander. Want in haar koets slaapt ze nog steeds als een roosje :-). Ik heb al gedacht om de draagmand in haar bedje te zetten ook. Weetje. Dat ga ik eens proberen deze avond eigenlijk. Groetjes.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Campinglife

Hoe is 't?