Leve de zomer (vakantie)

 's Middags blijven we binnen en maken ze plezier binnen. Ons Fee vond dit gezang en geklap geweldig plezant. En ik genoot mee. Onze kelder is nu de koelste plaats in het huis dus daar zitten ze ook regelmatig.
's Avonds wordt er weer naar buiten gegaan en gespetterd in het badje , ijsjes gegeten en zonnen.
Deze start van de zomervakantie kon niet beter beginnen. Van mij mag het zo nog een tijdje duren. De hele zomervakantie liefst.
Dat de regelmaat nu weg is is voor een keer helemaal niet erg. Langer opblijven, langer slapen, eten wanneer we honger hebben en ook heel veel rommel.
Momenteel is het hier weer een chaos. Met inpakken ben ik gelukkig bijna helemaal klaar.
 In plaats van choco kocht ik deze kastanjecr√©me. Ik ben de enige hier die die eet op mijn boterham en ik vind dit zelfs lekkerder dan choco. Vier jaar geleden bracht de oudste eens zo een pot mee uit Frankrijk en het duurde eer ik hem terug vond in de winkel. Nu staat er regelmatig zo een pot in de koelkast. Mmmmm.
O. Ik geniet met volle teugen van deze mooie dagen.
Ik word bij momenten overspoeld door geluk.

Deze ochtend heb ik de zoon ingeschreven in zijn nieuwe school.

 In deze boeken kan ik uren bladeren. Ik volg nog steeds de KonMari methode , maar nu is het moeilijker met de kinderen hele dagen in huis en ook word ik zo blij van boeken zodat ik nog altijd een hoop boeken heb die ik echt niet kan weg doen.
Het is toch gelukt om de hele gelijkvloers te minimaliseren. Alleen de garage is nog een werkpuntje, maar dat zal pas voor augustus zijn. Dan begin ik aan de eerste verdieping. Tegen september wil ik het klaar zodat de kelder aan de beurt is.
De kinderen kwamen enkele dagen geleden met allerlei spullen af die ze gratis gekregen hadden van  van de buurkindjes. Wij doen hier niet alleen aan WEGGEEF :-). Dit moedig ik totaal niet aan, maar soit. In september verdwijnt dat dan wel weer.
Ik ga nu zelf een raketijsje eten. Daar heb ik nu eens zin in.
En ondertussen bladerend in een tijdschrift.
In the summertime when the weather is fine....tralalala.

Reacties

 1. Fijne vakantie met jullie gezin....en foto's maken, zodat je later net als ik nog eens in de herinneringen kunt duiken.;-) net als ik nu deed...
  Voor ons is dat soort drukte voorbij. De kinderen zijn volwassen en er zijn nogal wat kleinkinderen. Maar ook deze tijd heeft weer zijn charme. Evengoed is het op een andere manier net zo druk als vroeger... tja.
  enneh....ik ga toch eens kijken naar die opruimmethode...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sandra ze zullen het je vast niet kwalijk nemen als het in huis wat rommelt. Helemaal met deze temperaturen. Genieten met dit mooie weer. Alvast een fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. moest lachen toen ik las"en heel veel rommel",ga je 2maandjes door de vingers moeten zien,als ze zich maar amuseren en zo te zien lukt dat heel goed,grappig Fee die een voorstelling krijgt!!!veel zon-lees -ontspanmomenten!groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.