Kleurrijke Kerstvaas

Om de Kerstboom te kunnen zetten moeten wij nogal wat schuiven. De tafel en de stoelen moeten van de mat en dan moet de mat verschoven worden. Die tafel en mat zijn behoorlijk zwaar, maar dat deed ik met een dochter. Nadien kan alles opnieuw terug gezet worden en er is er plaats voor de boom.

Wie helemaal geen zin heeft in een boom of er geen plaats voor heeft is een boom op een kast ook nog altijd een oplossing.
Op mijn witte kast heb ik bovenstaande vaas staan met takken en kleurrijke versiering. De kader erachter heb ik wel even van de muur gehaald want anders is het ook geen zicht.

Met de Kerstversiering ben ik bijna helemaal klaar :-). Dit jaar heb ik mijn best gedaan. Andere jaren doe ik er niet zoveel aan, maar omdat we dit jaar niet op vakantie gaan wou ik eens wat meer...

Ook de cadeautjes heb ik bijna allemaal. Voor Oud& Nieuw heb ik nog maar 5 cadeautjes te gaan. Die heb ik zeker begin volgende week en dan hoef ik er totaal niet meer aan te denken in de vakantie. En ook niet te gaan winkelen in overdrukke winkelstraten want daar heb ik een hekel aan.
Inspiratie vond ik ook op andere blogs zoals bij Kathleen.

Zondag trekken we lootjes voor Kerst. De kinderen (boven de 10 jaar) trekken een lootje en mogen dan 1 cadeau kopen. Ze mogen natuurlijk niet verklappen voor wie ze iets moeten zoeken en het is de bedoeling dat ze wat moeite doen. Het mag maar rond de 15 Euro kosten.
Dit is het eerste jaar dat we dit doen en ik hoop natuurlijk dat het een traditie wordt.

Fijn weekend.

Reacties

  1. Hai even wat in te halen ivm het lezen van je blog,eindelijk terug bij(voelde Me niet zo lekker in m'n vel)Wij doen dit ook een lotje met naam trekken om een kado uit te zoeken,we doen dit met het ganse gezin.Op kerstavond mogen we dan om beurt proberen te raden wie er voor je gekocht heeft.Heel leuk soms malen ZE er echt originele pakjes van.Een mooie kerstboom en een gezellige krans aan de deur.Fijn dat je al zo geslaagd bent met de kado 's ikzelf moet er nog aan beginnen.Beterschap voor je kleine meid en t beste voor je dochter.En voor jou beterschap voor je aders fijn dat ZE t zo in t oog houden.Fijne kerstdagen Marina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Campinglife

Hoe is 't?