Onze kerstkrans en Ikea nog een keer.

 Dit jaar werd het deze Kerstkrans. Elke keer dat ik naar mijn deur loop is er nu iets meer dat mij blij maakt. Niet alleen het thuis komen dat mij altijd een opgelucht gevoel geeft, maar ook de mooie krans kan mij even doen stilstaan en hem bekijken.
Ook mijn boom vind ik dit jaar heel goed gelukt dus daar sta ik ook elke dag weleens bij.
Vandaag had ik dus een klein beetje vrij en aangezien de man in de Ikea Gent aan het werk was besloot ik daar nog eens langs te gaan. Het was best wel lang geleden en ik had nog wat diepvriespotten nodig.
Maar zoals dat gaat wanneer je naar de Ikea gaat pik je daar nog snel het ontbijt mee (1 Euro) en kan de man snel een koffie komen meedrinken  en dan zie je nog een mooie grote houten kom die mee de kar in gaat en nog een dekbedovertrek voor één der dochters en een babymatrasovertrek en wanneer je aan de kassa komt merk je op dat je dus meer dan 15 stukken in je blauwe zak liggen hebt. Maar ook alvast 1 cadeautje voor Nieuwjaar voor één der meters. Nog 16 cadeautjes te gaan.
Ik blijf Ikea een leuke winkel vinden :-). Maar liefst dus niet te vaak.

Straks moet ik nog met één der dochters mee naar de echo. Hopelijk is het niet wat we denken.
En nadien begin ik nog aan de kook. Of misschien heeft de andere dochter eens zin om het potje te koken :-). Het is gewoon kip met rijst en curry en wat groentjes. Dat kan een kind maken.

Fijne mooie donderdag.

Reacties

 1. Schitterende krans; ook een hele mooie voordeur! Kan me zo voorstellen dat je hier blij van wordt.
  Hoop dat het niets ergs is met je dochter.. #spannend #akelig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ik ga maandag een middagje naar ikea met een vriendin :-) nu al zin in
  Je voordeur ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij gaan baar ikea breda. Lekker dichtbij voor ons, de weg er naartoe en de winkel zelf zijn een pak rustiger dan in belgie. En hij is op zondag open. Met man en jongste zoon, ontbijt verplicht haha. Mooie krans! Hier nog niks van kerstversiering. Dit jaar heb ik er totaal geen zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie krans! Hopelijk niks ergs met de dochter. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik vind dat echt heel mooi en gezellig zo. Wij hebben zelf nooit een kerstkrans maar vind het altijd wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.