Gsm loos

Sinds zaterdag ben ik niet meer bereikbaar via mijn gsm.
Wie mij wil bereiken zal het via mail moeten doen. Of persoonlijk tot mij komen.

De kinderen vinden het alvast maar niks dat ik niet meer bereikbaar ben.
Ik ga in het nieuwe huis weer voor een vast toestel waarmee ik mij hopeloos ouderwets maak. Maar dat trek ik mij niet aan.
Ik ben veel thuis dus mij thuis bereiken via een vast toestel gaat geen problemen geven denk ik.
Voorlopig geef ik het nummer van de man op.

Reacties

 1. IK zou het niet kunnen... ik wil net bereikbaar zijn moest er iets zijn met de kinderen en nu ik vaak voor de brandweer eens weg ben wil ik zelf mijn man ook kunnen bereiken. Succes zou ik zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Wendy. Het is niet opzettelijk hoor dat ik gsm loos ben opeens. Hij is stuk en ik dien nu een nieuwe gsm plus nieuw nummer te nemen en ik ben nog aan het kijken of ik zonder kan. Ik heb nog maar een jaar of tien een gsm dus ik heb 28 jaar zonder gedaan. Het zal dus niet zo erg zijn om gsm loos te zijn. Het altijd bereikbaar zijn vind ik iets vreselijks. En het lijkt ook nog onbeleefd om sommige telefoons en berichten te negeren heb ik ondervonden. Mijn kinderen zeggen dat ik niet mee ga met de tijd....maar ik zou internet niet kunnen missen. Dat niet !

   Verwijderen
 2. Ik vind een vaste telefoon onmisbaar... ouderwets of niet! Mijn gsm zit vaak in een zak of een tas zodat ik hem niet hoor (of kan vinden) of de batterij is leeg..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh. Ja. Herkenbaar. Dat had ik ook voor de hele tijd. Leeg of onvindbaar.

   Verwijderen
 3. Zelf geef ik ook meestal het vaste nummer. Sommigen hebben beiden. Vb de kinderarts weet tot dat uur ben ik thuis. Dan ben ik om de jongens. Om dat uur ben ik zeker terug. Als ze me dan opbelt voor resultaten van baby M. Weet ze welke nr. Klinkt raar ,maar nog geen problemen mee gehad.
  Een vast toestel vind ik handig als het gesprekken a la van het kastje naar de muur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik merk bij mijn man ook wel dat hij het lastig heeft wanneer mensen niet opnemen wanneer hij belt. Als je iemand nodig hebt blijf dan gewoon proberen denk ik dan. Sommige mensen zitten echt niet op je telefoon te wachten... Ik heb een hekel aan bellen.

   Verwijderen
 4. We hebben nog steeds wel een vast toestel. Ik neem de gsm alleen mee als ik weg ga met de auto voor noodgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja. Dan is het wel handig natuurlijk. Dat dacht ik ook wel, maar onderweg heeft iedereen een gsm. Je zult dus wel geholpen worden...

   Verwijderen
 5. Ik zou mijn gsm echt niet kunnen missen maar ... respect voor jou dat je het wil proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn man kan zijn gsm ook niet missen. En door de jaren heen is het zo vertrouwd geraakt om afspraken te maken, maar ook vooral voor onbenulligheden. Zoals 'Wat eten we?', 'Waar ben je?', enz... Ik vind een telefoon wel handig, maar het gebruik ervan vind ik overdreven.

   Verwijderen
 6. Ik heb er zo'n hekel aan, dat steeds maar op je mobiel gebeld worden. Ik heb wel een mobiel maar dan ligt die boven terwijl ik beneden ben of zit in mijn handtas en dan hoor ik hem niet. Het lukt mij niet om de middelbare scholen van onze kinderen eerst de vaste telefoon te laten gebruiken als ze ons nodig hebben en daarna evt de mobiele. Nu ik er eentje met een heel toetsenblad heb gebruik ik hem wel meer, smsjes sturen als de kinderen ergens opgehaald moeten worden bv.
  Henriette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms is het een handig ding : dat ga ik niet ontkennen.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.