IKEA is de max !

 Er was een schoolvrije dag en aangezien ons Nele al heel lang aan het zeuren was voor een grotere boekenkast (en ze had gelijk: haar miniboekenrek volstond allang niet meer) werd het tijd voor een Billy. En dus nam ik de kinderen mee naar IKEA. Waar ze eerst een uur in het ballenbad pret hadden terwijl ik op een uur tijd mijn gerief ging halen en dat was echt nipt.

 En zie: het was al Kerst in IKEA.
Thuis werd er vlijtig speelgoed in elkaar gezet.
En de nieuwe speelmat is ook al veelvuldig in gebruik.
Voor mezelf kocht ik dit! Ik wist al een tijd met mijn sjaals geen weg meer. Ik kwam overal sjaals tegen (en ik heb er best veel) en gewoon op een hoop in een mand was ook geen goed idee want telkens moest ik dan de hele mand doorploegen want natuurlijk ligt de sjaal die je aan wil helemaal onderaan.
Maar nu zie ik meteen welke sjaal ik wil die dag. Supergemakkelijk. En ik heb nog ringen over dus ik heb echt nog niet teveel sjaals.
Ikea is één van mijn favoriete winkels. En hoewel ik de kinderen zelden meeneem naar daar omdat ik altijd in de week ga vonden ze dit uitstapje echt de MAX.

Reacties

 1. Ook ik vind shoppen in Ikea leuk,heb er wel weinig tijd voor. Je kids hebben er precies echt wel van genoten hé!! Knappe kinderen heb je trouwens...

  Fijn weekend!

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooo zalig al Kerst, zal nog eens terugmoeten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu al kerst, leuk voor de kinderen dat geloof ik best. Ik ben geen fan van IKEA. Mooie hanger en overzichtelijk. Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.