Leeshonger op zaterdag en creatieve zondag

Hoewel ik al vaak het besluit nam om geen boeken meer te kopen en eerst te lezen wat ik in mijn eigen kasten nog staan heb lukt mij dat niet. Mijn honger naar boeken is niet te stillen.

En dus kocht ik gisteren terwijl de kinderen zwemlessen hadden Het blogboek van Kelly en The Power of the heart van Baptist Depape. Beide boeken zou ik dan meteen in willen beginnen lezen ware het niet dat ik momenteel in vijf boeken tegelijk aan het lezen ben. Eén is er gelukkig bijna uit.

Op zaterdag was man eens uitzonderlijk vroeg thuis (vier uur)en zo konden we op ons gemak naar het eetfestijn van de school.

's Avonds las ik weer veel in bed.

Verder zijn we vandaag alweer zondag en ik heb vooral de was gedaan en ook de kook heb ik al achter de rug (fetagehaktballetjes met tagliatelli en kip met roomsaus en petatjes/bloemkool in de oven)en we hebben al warm gegeten voor vandaag. Superlekker !

Man heeft de enorme kleerkast op de jongens hun kamer uitgebroken. Het was een kast van 2,50m op 2,10 cm en 70 cm diep en die nam ontzettend veel plaats in. En amai: wat een plaats hebben ze er bij gekregen nu op hun kamer. Nu pas is er plaats voor een lees/zitplekje, een kleinere kast en iets om aan de muur te hangen. Ik ben zooooo blij.
Het behangpapier is gekozen. Ik koos voor iets héél speciaals en kan bijna niet wachten tot het in de bus gaat vallen.

Nu zijn ze naar de chiro, Fee en Mats slapen en Lies is bij papa dus het is hier rustig in huis. De opkuis van het koken en eten is achter de rug dus ik ga me in mijn zetel installeren en dat boek uitlezen.

Het is een droomzondag.

Reacties

  1. Jah ik heb ook stapels nog te lezen boeken, had ik maar meer leestijd denk ik wel eens :-) Zalig vind ik dat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb laatst "de boekendief" van Markus Zusak gelezen, en was er totaal onder de indruk van! Leest erg vlot en aangenaam, en nochtans is het geen thema dat mij erg aanspreekt - de Tweede Wereldoorlog. Maar ik heb er echt van genoten, moet zowat het boek zijn waar ik dit jaar het meest van heb genoten. Ook de boeken van Chimamanda Ngozi Adichie vind ik echte aanraders. Jij nog tips?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.