Op een vrijdag de dertiende (dag zoals zovelen)

 Feetje drinkt nu  water uit een beker. En ondanks het geklieder lukt het aardig.
Sinds een dag of drie drinkt ze nu ook 's avonds haar fles leeg. Het duurde even, maar nu is ze gewend. Toch wordt ze 's nachts nog een paar keer wakker. Vorige nacht twee keer. En dan krijgt ze nog de borst, maar ik denk dat ze nu wel gauw zal doorslapen. Sinds twee dagen geef ik ook 's ochtends een flesje. Die drinkt ze niet uit (meestal maar een 100 ml).  Ons meidje gaat vooruit. Ik ben benieuwd wanneer ze volledig van de borst zal zijn.
 Liesje is nog altijd ziek. Het is te zeggen. Ze is levendig en blij en ze tekent en zingt en danst en ze zou best naar school kunnen was het niet dat die hoest hardnekkig blijkt. Een hele week thuis dus, maar ik hoop toch echt dat ze volgende week weer naar school kan. Nu neem ik haar overal mee naartoe zoals op onderstaande foto in Gent waar we aan het wachten zijn op zus die bij de tandarts is. Genieten van het zonnetje.

Zoals gisteren blijkt is een trampoline nog steeds het allerbeste speelgoed. Ons kinderen maken daar zoveel kabaal op en spelen daar zo vaak op en de ouderen zonnen en lezen daar zelfs op.

 Mats met zijn nieuwste/oude trui. Twee broers droegen hem eerder en nu het aan zijn derde draagperiode toe. Nu zijn ze op een leeftijd dat onze jongens van zes en zeven jaar eigenlijk ongeveer dezelfde maat hebben en is het te klein voor Thijs is het meestal net iets te groot voor Mats, maar dat is niet erg.
Sommige dingen verkoop ik ook op kapaza onder Mengelmoes.
 Vandaag ben ik weer in panne gevallen met mijn auto. Er is iets mis met de koeling en hier zat ik nog met Liesje te wachten in de showroom. In januari heb ik al een factuur mogen betalen na groot onderhoud van bijna 3000 Euro. Nu is het weer wat anders. Momenteel rijd ik met een vervangauto tot maandag of dinsdag. Een kleintje waar 'maar' 4 kinderen in kunnen. Dat is dus weer wat regelen met brengen en halen van school.
Onze oudste leert momenteel ook rijden en volgende week zal zij ook een auto nodig hebben om te 'leren' rijden. Ik rijd namelijk met een automaat en Tim met een lichte vracht dus dat mag niet om te leren rijden. Ze kan met niemand anders zijn auto leren rijden dus zijn we op zoek naar een goedkope tweedehands auto, maar voorlopig hebben we nog niets gevonden dat past binnen ons budget. Het is ook wel heel stom dat we er een derde auto moeten bijkopen omdat zij leert rijden, maar soit. Hopelijk gaat die auto dan wel wat jaartjes mee zodat andere kinderen er ook mee kunnen leren rijden.
En nu ga ik genieten van een heerlijk kopje koffie.
En koken.

Straks in shiften de kinderen van school halen :-).

Reacties

  1. Goh Sandra,als je u zo volgt,zie je kleine Fee zo veranderen!hopelijk vind je een autootje,wij kochten er lang geleden eentje voor de dochter,die zit nu ook in gezin enheeft een nieuwe wagen,haar oud wagentje kwam terug bij ons en wordt nu gebruikt voor mn kleindochtertje te voeren,het autootje is al heel oud maar geraakt nog steeds door de keuring,we dragen het goed zorg..groetjes debora

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.