Dag 13 & 14: Onze jongens zijn terug ! Beren op de weg.

Gisterenavond zijn ons jongens dan terug gekomen van kamp. Beetje gebruind, vol verhalen en ze hebben zich heel goed geamuseerd.
Ik stond daar met de tranen in mijn ogen en een brok in de keel en was blij dat ze weer terug waren.
Ze leken niet al te moe gisterenavond want ze wilden niet naar bed, maar bleven deze ochtend wel lekker lang in bed ronken.

De valiezen heb ik nadat we thuis samen gegeten hadden meteen allemaal uitgeladen en de eerste wassen werden gedraaid.

Vandaag ben ik thuis gebleven en heb ik eigenlijk niets anders gedaan dan wassen, opvouwen, in kasten leggen en alle zes de valiezen vullen. Honderd keer de trap op en af (wat goed in voor de conditie) en tegen de middag was ik daar klaar mee. Definitief.

's Middags wilden ze naar het speelplein en dat mocht. Ons Liesje ging daar helaas serieus op haar gezicht en kwam gehavend terug. De arme duts, maar morgen wil ze wel terug.

Ondertussen pakte ik zelf alle schoenen en jassen bij elkaar en maakte een lijst van dingen die ik morgen (vrijdag!)zeker nog moet doen of kopen en niet mag vergeten.
Er komt zoveel bij kijken. Een hele volksverhuis.

Er kwam nog een hindernis op de weg.
Mijn auto mocht vandaag binnen voor onderhoud en nu blijkt de airco stuk en mijn servostuur. De airco kost 650 euro om te laten maken. Gelukkig is het servostuur wel nog in garantie. Dat werd al eens gemaakt nog geen jaar geleden.
Het slechte nieuws is dat beiden niet meer kunnen gemaakt worden voor ons verlof.
Dus ik moet zonder airco en zonder servostuur rijden naar Zwitserland. Tim zegt dat ik er wel niet van zal dood gaan, maar ik baal toch !! Ik stel me al uren in een hete file voor. Mezelf kennende hou ik dat geen uur uit :-(.  Maar wie weet. Misschien is er dit jaar geen file.

Zo. Dan ga ik nu nog maar een beetje verder doen. Want het huishouden blijft natuurlijk ook gewoon doorgaan.

Tot morgen !

Reacties

  1. Goed om de prijs te weten want mijn garage heeft me ook al gewaarschuwd dat hij kan uitvallen een van deze dagen ( ook xc 90,rooster zal vervangen moeten worden) plus batterij voor de winter en remschijven, verder moet er nog iets hersteld worden of ik geraak niet door de keuring. Nu snap ik waarom wagens worden weggedaan na 4 jaar. Een goede reis gewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei dat is niet fijn zonder airco. Hopelijk geen file's op de weg, er zal vast wel veel controle zijn na de aanslag! Fijn dat de jongens weer veilig thuis zijn gekomen en het na de zin hebben gehad. Arme Lies!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.