Blitzbezoek gyn

Na wat leuk gelets bracht ik een blitzbezoek aan de gyn. De dokter had niet veel tijd. Dat heeft hij eigenlijk nooit, maar vandaag net nog iets minder en dus nam de assistente wat dingen waar. Bloeddruk oké, voorschriftje schrijven voor ijzertabletten (die ik niet zal nemen)en kort gesprekje (zwaar ja, brandend maagzuur en dit en dat).
De dokter kwam terug om de echo te bekijken, maar zag niet veel meer omdat baby te groot geworden was. Vier kilo?  Volgens de assistente was alles prima met mij dus daar ging ik weer weg met een raar gevoel. Prima? Prima! Het zal dan wel allemaal inbeelding zijn hoe ik mij voel en allemaal zo erg nog niet en oké. Ik zal dan maar binnen 14 dagen terug komen zekers.

Daarna ging ik naar de optieker, maar mijn bril blijft stuk. Een nieuwe kopen is de boodschap, maar dat zal ook maar voor volgende week zijn. De reservebril blijft voorlopig op mijn neus.
Dan nog even langs bank, ziekenbond en winkel en ik kon weer naar huis waar ik te moe was om te eten en de zetel indook tot ik de kindjes moest gaan ophalen.

Het koken ging nog redelijk makkelijk en ik deed nog wat was.
Maar nu wil ik alleen maar in de zetel hangen.
De kindjes zijn de komende vijf dagen gewoon thuis dus de baby blijft best nog een beetje 'zitten' wat ze ook zal doen wetende uit ervaring.

Morgen is een nieuwe dag.

Reacties

 1. Met deze reactie van de gyn zou ik ook niet "gelukkig" zijn. Als je niet gerust bent zou ik vroeger een afspraak maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben niet ongerust hoor Sabrina. Baby zit prima in mijn buik :-) en die dokters hebben het druk. Het is heel moeilijk denk ik wanneer ze hun werk moeten delegeren daardoor. De assistente had wel meer moeten opmerken dat er wel degelijk 'iets' was, maar zij is niet ervaren. De dokter kan het niet ruiken hé. Het is mijn eigen schuld een beetje. Ik val niet graag mensen lastig met iets waar ik zelf voor koos. Eigenlijk zou ik boos moeten zijn op mezelf omdat ik nu nog een paar weken in dezelfde 'toestand' ga moeten rondlopen ;-).
   En ach. Ik ben er bijna vanaf. Dat is zeker!

   Verwijderen
 2. Hopen maar dat over 2 weken dat baby'tje al in je armen ligt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop erg, maar ik ken mijn baby's. Die blijven lekker zitten ;-).

   Verwijderen
 3. Dan hebben die baby's het toch erg naar de zin bij jou. Hoop maar dat alles goed verloopt, je hebt ervaring, maar het kan toch altijd weer anders lopen dan je verwacht. Ben je er klaar voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zo Johanna.
  Ik ben er wel klaar voor hoor. Ze mag gerust komen.
  Deze week hebben de kindjes wel geen school meer dus het zou wel praktisch wat lastiger zijn.

  Fijne dag, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.