Gele tulpen en rondgerij

Om één of andere reden wil ik gele tulpen in mijn witte vaas.
Ik had er een week lang , maar toen waren ze dood.
En nu is dat al een hele week lang dat het spookt in mijn hoofd dat er opnieuw gele tulpen in moeten. Omdat ik het elke dag ook zeg begint het al een beetje dwangmatig aan te voelen.
Ik 'moet' nog gele tulpen kopen.

Vandaag was ik een paar uur de baan op. Een paar kinderen gingen bij familie en een paar bij mijn vriendin en zo had ik kleine Mats nog bij mij (opvang gesloten vandaag)en een grote dochter.
Een tafelkleed gaan kopen voor op de tuintafel buiten in de juiste maat. Ik had gehoopt met Pasen buiten te kunnen eten, maar de weersvoorspelling is niet zo mooi.
En vandaag was het toch Brrr. Ik had mijn winterjas weer aan en zelfs mijn muts op.
Ik ging ook even bij een letsvriendin langs die me wat werk uit de handen neemt. Bedankt I. Ik ben superblij dat jij het gaat doen.

Daarna richting Gent om tweedehands een verzorgingstafel op te halen. Grappig dat die mensen ook woonden in een doodlopende straat in de hoek en met een wegje ernaast. En die vrouw had ook nog eens mijn smaak. Erg grappig! We hielden bijna koffieklets terwijl we toch volstrekt onbekenden voor elkaar zijn.
En een matras  gaan kopen voor baby want de andere twee babymatrassen zijn doorgroeimatrassen en nog in gebruik. En ik koop een matras toch het liefste nieuw.

Dan iedereen weer ophalen. Eerlijk gezegd was ik blij even van de kinderen verlost te zijn. Het was fysiek een pijnlijke dag. Bij de vriendin was het tof geweest. Zij had 's middags voor hen gekookt, ze hadden volop gespeeld en achteraf waren er nog pannenkoeken. Superwoman die vriendin van mij.
Kort stoom afgelaten daar en dan weer door.

En nu rust. We eten gewoon frieten. Er komt een vriendinneke slapen van de dochters. En haar mama is ook al een vriendin van mij. Met hen gaan we deze zomer op vakantie.
Ik ga niet veel meer uitspoken.
Nog een natte was in het machine stoppen en één ophangen en één was insteken. En dat is het...

Geniet van het Paasweekend.
En die tulpen : die heb ik nog steeds niet !


Reacties

 1. Lieve Sandra,

  Jij ook een fijn paasweekend,als ik nu gele tulpen zie moet ik iedere keer aan jou denken,

  Lieve groeten,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon in het najaar bollen planten. Ik kreeg 80 bollen op mijn verjaardag. Ik geniet er enorm van nu en pluk maar raak. Geel wit rood, dubbele. Groen plukken met een korte stengel want ze groeien door in de vaas. Vandaag gaf ik de laatsten aan mijn zus voor haar verjaardag. Op mijn blog kun je de uitgebloeide witte tulpen zien daar maakte ik een banner van,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook voor jullie een fijn paasweekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik hoop dat je die bos gele tulpen als nog gevonden hebt, niks waar je zo'n vrolijk licht gevoel van kunt krijgen als een heerlijke flinke bos fel gele tulpen ( of narcissen) :-)
  Fijn paasweekeinde en doe vooral rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.