Disneyland: leuk voor klein en groot

 Tien jaar geleden was ik er al eens op bezoek en ik wou er nu echt nog eens heen met de tweede leg.
Het was er in februari erg koud en dat viel soms wel tegen, maar gelukkig regende het niet.
We konden er redelijk wat attracties doen en de kinderen vonden het bootje van Peter Pan het leukste. Daar gingen we in via zo een Fast Pass systeem waardoor je niet hoeft aan te schuiven. Heel handig als je kleintjes bij hebt.
Man zag met de jongens ook twee shows. De Wild West Show (die echt fantastisch is: ik zag die tien jaar geleden al en bleef nu dus bij de kleinsten) en die show met de auto's in het andere park. De tijd vloog daar echt voorbij.
 Ons Lies vond alles fantastisch. Vooral van het prinsessengedoe kreeg ze niet genoeg en ginds krijg je veel prinsessen zomaar te zien. Echte wel te verstaan.
Deze boot was groot. We konden niet geloven dat hij er kon varen. Even later zaten we er zelf op.

 Liesje vroeg de eerste dag al om ook geschminkt te mogen worden en zo gebeurde. Ze was er trots op en wij vonden het ook supermooi al waren de rode lipjes wel weg na het eten van de suikerspin. Die suikerspin wou ik eigenlijk niet kopen, maar ze zeurden me de oren van mijn hoofd en tenslotte was het wel een beetje feest die twee dagen.

 Hier even bekomen van de koude buiten.
 En daarna nog naar de parade en dan met de auto op weg naar huis. Allemaal in slaap uiteindelijk.

 De volgende dag Lies alweer als prinses. We hebben de schmink er niet afgewassen neen. Met kleine oogjes wegens te weinig slaap.
Het was geslaagd ondanks het vroeger naar huis komen. De bedoeling was dat we ook nog twee dagen in Parijs zelf gingen rondlopen en ons verblijf was ook geboekt, maar dat liep dus even anders uit.

Back to Paris soon ...

Reacties

 1. Moe maar voldaan. Dat moet een feest zijn geweest voor de kinderen. Gisteren kwam ik nog een mooie tekst tegen van Loesje en dacht meteen aan jou. Wat er in alle landen speelt, laat het vooral de kinderen zijn. Fijne dag nog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een goede van Loesje :-). Fijne dag nog. Groetjes.

   Verwijderen
 2. Disneyland is leuk he. Voor ons ook alweer een hele tijd geleden, de jongste is er nog nooit geweest en die wordt 6. maar ons oudsten spreken er nu nog van, dat was een superleuk weekendje. Eerst m'n gezondheid terug proberen op te krikken en dan gaan we dat nog weleens doen; wel per mobilhome want zo'n lange rit met de auto lukt me niet. Wat sneu voor jullie dat jullie vroeger zijn teruggekomen, volgende keer beter! xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.