Een nieuwe liefde (graphic novels)Het is de schuld van
Kathleen
die mijn nieuwsgierigheid naar graphic novels aanwakkerde. Tot dan dacht ik dat het strips waren en ik lees wel af en toe eens een strip (Thorgal bijvoorbeeld), maar haar enthousiasme voor graphic novels was zo groot dat ik naar de bib ging in de nieuwe stad en me lid maakte.En daar bovenstaande drie graphic novels meenam.
 En las ze allen in een wip uit. En ik vond ze alle drie goed. Wat een meevaller. Ja. Dat smaakt naar meer, veel meer.
Niet alleen wordt de leeshonger bevredigd, maar het zijn ook mooie prenten/plaatjes/tekeningen. Soms zat ik gewoon te staren en nog te staren...
Na de Japanse boekjes werd hier een nieuwe liefde geboren.


 Vorige week sloeg ziekte dan toch toe in ons huis. Twee grote kinderen werden ziek en moesten thuis blijven de hele week. Daardoor zaten de virussen en microben in ons huis. En vrijdag was het ons Liesje die thuis moest blijven.
Ergens hoop ik dat ze dit weekend allemaal ziek worden en niet volgend weekend wanneer wij vertrekken naar Parijs. Het zou mij erg spijten, maar ik hoop natuurlijk dat ze gewoon NIET ziek worden.
 We blijven dus positief. Met Liesje gaat het goed. Ze zit nu lekker een film te kijken, maar nu is ook onze kleine Fee ziek voor de eerste keer in haar leventje. Dat kon niet uitblijven. Fee is verkouden met tranende oogjes en snottebellen. De schat zat er hier natuurlijk voortdurend tussen de snuiters en dus ik hou haar lekker dicht bij me en hopelijk is ze er snel bovenop.
Hopelijk zijn de jongens sterk genoeg :-).
 
Fijn weekend!


Reacties

 1. Veel gezondheid toegewenst. Ik hoor trouwens dat er veel ziek zijn. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zijn heel veel zieken de laatste dagen! Hopelijk blijft de rest van jullie gezinnetje gespaard en kunnen jullie genieten van het tripje naar Parijs!
  Ik duim alvast mee!
  liefs en een rustig weekend toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, Fee... :( Maar als het echt de eerste keer is, dan is dat toch heel flink hoor! Bij mij hadden ze op die leeftijd al een hele geschiedenis aan vallingen en verkoudheden. En de rest, tja, da's Murphy zijn fout: als ze ziek kùnnen worden op een ongelegen weekend, zùllen ze ziek worden dat ongelegen weekend. Hier vertrekt de zoon volgende week op skireis, en de dochter is ziek. Ik hou ook mijn hart vast...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier is het al van midden december. Vooral onze jongste ukkepuk. Verkouden, oorontsteking, hoge koorts, ..... Heb vorige week nog gezegd de ziektekiemen mogen hun koffers gaan pakken. Zelf heb ik ook al 2 keer gehad op 1,5 maand.
  Beterschap voor de zieken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die grafic novels ken ik ook nog niet.hopelijk is iedereen snel hersteld dat je kan genieten van Parijs.groeten van een hoestende,proestende debora

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha! Yup. Guilty. :D
  Maar echt, graphic novels, ik blijf ze helemaal geweldig vinden. Ik begin steeds meer en meer een voorkeur te krijgen voor memoires in de vorm van graphic novels zoals Maus of Persepolis, allebei dikke aanraders.
  En beterschap daarginds voor de ziekjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.