De huidige afvalberg

Toen ik vandaag alweer spullen ging gaan afgeven (net als gisteren en de week ervoor)in de kringloopwinkel vroeg de meneer of ik niet beter een 'dienst' van hen zou reserveren om alles op te halen, maar dat wil ik zeker niet voor de kleine spullen.
Ik zoek die stuk per stuk uit en zo kom ik telkens beetje bij beetje aan gerief dat weg mag/moet en ik dan ook mondjesmaat weg breng zodat het uit mijn zicht is.
Mijn rieten mandjes wilden ze helaas niet aannemen dus die moeten naar het containerpark.

Voor onze buffetkast zal ik het misschien overwegen of misschien probeer ik ze toch nog te verkopen. Er zit alleszins amper nog iets in. Wat posters en een bestekkist en een paar puzzels, maar die kan ik ook makkelijk kwijt in de inbouwkast of de lage witte kast. Plaats over !!

Vandaag zette ik ook meer dan andere weken afval buiten. Het is geen schoon zicht en gelukkig is het zo niet élke week, maar deze week is het door mijn opruimwoede een afvalberg geworden.

Normaal gezien maar 2, soms 3 vuilzakken. Nu zeven !

Vandaag ging ik met Niels naar de tandarts en hij heeft nu een tijdelijke beugel. Morgen ga ik met Lies naar de tandarts voor controle (op dringende vraag van het CLB en ze is pas in januari geweest, maar ze willen dat het papier wordt ingevuld). Foto's moeten er ook getrokken worden van de kids ID's die aan vervanging toe zijn. Niels is al bij de fotograaf langs geweest en morgen dus ook Liesje.
En dan Thijs nog.

Man gaat misschien een paar dagen naar het buitenland de komende maand (voor zijn werk). Het is nog niet zeker, maar als het zo is ga ik mee :-). Zo een kans wil ik niet laten liggen. We zijn een beetje aan het bekijken hoe we dit zouden kunnen regelen.
Volgend weekend ga ik alvast met de kindjes naar de camping. Ze voorspellen mooi weer al is er nu echt nog niets van te merken. Al de hele dag regen hier.
Het zou fijn zijn als we nog eens naar Zeeland konden gaan naar onze eigen caravan.

Zo. Ik ga er maar weer eens invliegen want hier thuis heb ik nog niet veel gedaan vandaag.
En dat kan natuurlijk niet.

Mijn missie is om tegen september volledig geminimaliseerd te zijn.
Vandaag stond ik trouwens alweer voor een winkel. Als goede klant krijg ik 30% korting tot morgen, maar ik dacht: 'Wat doe ik hier?Wegwezen!'
Ook een grotere stoofpot heb ik nodig. Eigenlijk al een hele lange tijd. Daar wil ik nu eens geld in investeren. Mijn kleine stoofpot voldoet echt niet meer voor ons gezin.
Ik denk nu al veel meer na voor een aankoop. Heel fijn !

Enjoy the rest of your day.

Reacties

 1. Wegwezen hier! Grappig, zo ervaar ik dat ook vaak.
  September is een mooie deadline, benieuwd of je gaat rond zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf ook benieuwd, maar ik denk wel dat het gaat lukken. Het is te zeggen: het huis met de gelijkvloers en de twee verdiepingen plus garage.
   De kelder ook durf ik niet te zeggen, maar ik doe zelf niets ven het overtollige naar de kelder. Integendeel. Ik neem af en toe al wat mee uit de kelder ook.

   Verwijderen
 2. Dat ruimt lekker op. Doorzetten. Het mooie weer komt morgen als ik het mag geloven, we hebben de houtkachel vandaag weer aangezet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is het erg winderig vandaag :-). Zo een 19 graden. Wel ideaal om de was te drogen.

   Verwijderen
 3. Sandra,bij mij was het ook zo met de vuilnis,je hebt me besmet!!
  het was hier vandaag pmd en amai,ik ruimde ook de adminitratie op,zo veel papier en 3vuilniszakken inplaats van 1(we zijn maar met 2hier ,ee)en de kringloop ,die heeft bloempotten voor jaren ver van me!hihi.groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel. Mijn man is gisteren ook aan de opruim geweest. In zijn magazijn !! Hij zei dat hij het plots zo beu was dat hij een hele werkauto volgeladen heeft voor het containerpark. Ik vind dat wel grappig dat ik de mensen zo 'aansteek'.

   Verwijderen
 4. Hier met 10 personen en maximum 1 vuilzak per week. En dan nog omdat de kattenbakvulling zoveel is☺

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai. Dat is pas goed seg ! Wij hebben nog geen kippen dus ik denk wanneer we die opnieuw hebben er ook nog minder gaat zijn. Aan composteren waag ik mij voorlopig niet. We hebben een erg kleine tuin.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.