Winterslaap

 Mats viel de afgelopen dagen opnieuw na school in een diepe slaap. Wat zou ik ook graag af en toe gewoon zo een slaapje willen doen. Of een winterslaap.
Het is bibberkoud buiten en dus voor het eerst deze winter worden de kinderen wat warmer aangekleed. Wat meer laagjes en toch maar die muts en sjaal.
Zelf doe ik dezer dagen ook aan laagjes.

De ochtenden zijn wel mooi.
Toch trek ik mij het liefste terug in mijn eigen nestje. Ik heb zelfs gordijnen besteld. Al twee jaar heb ik een open huis. Iedereen kan binnen kijken, maar plots had ik er genoeg van. Ik wou weer overal gordijnen.

De laatste tijd blog ik ook minder omdat ik er minder behoefte aan heb. Soms wil ik gewoon verdwijnen van het internet. Af en toe lees ik nog wel iemands blog en af en toe haal ik daar nog iets geweldigs uit. Sommige blogs zijn zo inspirerend. Al doet Pinterest dat ook.
Maar zelf heb ik steeds minder behoefte om lief en leed te delen.
Er is zo een overaanbod aan informatie en blogs en hoewel ik in de eerste plaats voor mezelf blog heb ik het gevoel dat ik werkelijk niets meer wil toevoegen en dat anderen er al zeker niet op zitten te wachten :-).

Meer dan drie jaar geleden zwoer ik facebook af en ik heb nog geen minuut spijt gehad. Met bloggen kan ik nog niet stoppen, maar ik ben het wel aan het proberen. Beetje bij beetje en dat begint dus met minder bloggen. Elke dag komt er wel een onderwerp langs waarover ik zou willen bloggen , maar het gaat telkens weer voorbij ook en achteraf vind ik dat niet meer spijtig.

Geniet nog van de voorlopig laatste winterdagen (ons Liesje is vandaag met papa naar de sneeuw).

Reacties

 1. had zo al tgevoel dat we je langer moesten missen...jammerrrr!!ook al reageer ik niet ALTIJD,toch lees ik je reilen en zeilen,je goede en minder goede momenten en das juist fijn want bij sommige is het altijd schoon en dat is toch niet de realiteit,hee!maar ik begrijp met je grote gezin dat je andere prioriteiten hebt die voorrang hebben natuurlijk.groetjes debora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn blog per ongeluk laten verdwijnen. Maar eigenlijk bevalt het me wel zonder. Een winterslaapje, dat zou lekker zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo in slaap vallen. Kan me voorstellen dat jij dat ook graag zou willen. Bloggen is leuk maar inderdaad als je de handen vol hebt aan andere dingen gaat dat voor natuurlijk. Ik hoop ook niet dat je stopt. Die Liesje boft maar! Met papa op stap.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die foto zo leuk van je dochter met die harige muts : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt een mooie wereld zo s ochtends vroeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lees ook graag je blog en kan Me goed inbeelden dat er andere dingen spelen,als mama van ook een groot gezin versta ik je goed.hopelijk af en toe je hier nog tegen te komen.gr Marina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen