De verhuis: part three

Op dag 7: ging ik het behang kiezen en koos voor Lies haar kamer toch voor behang ipv muurstickers. Voor ons jongens zag ik iets prachtig, maar helaas niet voor onze geldbeugel bestemd. Op deze dag deed ik de rit op en neer 's avonds. Enkel binnen zetten en weer wegwezen. Opnieuw een volle koffer. Man begrijpt maar niet waarom ik telkens over en weer ga. Hij wil liever alles in één keer verhuizen, maar ik heb geen zin in een van 's morgens vroeg tot 's avonds laat verhuis. Het zal nu al heftig genoeg zijn. Wat ik kan verhuizen doe ik dan en daarmee Amen.

Op dag 8: ging ik opnieuw met een volle koffer naar daar en pakte alles uit wat er al stond. Voornamelijk kledij en keukengerei en boeken. Ik probeerde zelfs lakens op ons nieuwe bed te leggen, maar helaas is het een maat groter nu en zal ik nieuwe lakens moeten kopen. Ik maakte ook nog een contract in orde zodat we bij onze huidige electriciteitsleverancier kunnen blijven en deed een paar extra telefoons. Iemand van de lets smeet een hoop dozen binnen waar ik wel even zoet mee zal zijn (foto).

Op dag 9: ging ik niet naar het nieuwe huis. Twee zieke kinders vandaag, tandartsbezoeken, ... Nog eens op en neer rijden kon er gewoon niet bij. Iemand van Lets gooide opnieuw dozen binnen. De schilder is begonnen. Ik zal de komende dagen dus vooral zoet zijn met inpakken en inpakken en inpakken. Man ging vandaag de schilder helpen. Een paar uurtjes.
En nu hopen dat onze zieken morgen weer wat beter zijn.
 
. Ginds kan ik nu niet zo heel veel meer gaan doen.

Reacties

 1. Dat ga je altijd zien hé dat er dan juist zieken vallen in zo'n drukke periode.
  Hopelijk zijn ze vlug beter!
  Ach werk zal je nog genoeg hebben met inpakken... je moet maar denken
  dat je achteraf de grote schoonmaak al achter de rug hebt....
  heel veel liefs en sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze ochtend voelden ze zich weer zo fris als een hoentje :-). Alle drie naar school. En ik ook blij.

   Verwijderen
 2. Ach beterschap zeg, ik lees even bij, na een drukke week en las dat je van de trap gevallen was? Ach hemel, gaat alles goed?
  Sterkte met de komende drukte ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.