Roze wolken

Vandaag stond er weer een doktersbezoek op het menu.
25 weken ben ik nu zwanger en als je regelmatig te horen krijgt dat het 'niet voor lang meer is zeker' kun je je een voorstelling maken van hoe bol mijn buik is. En niet alleen mijn buik. Ook mijn borsten zijn een paar maten gegroeid en ook mijn billen doen aan de voorstelling mee.
Ons kindje zit ruim in mijn buik en alles gaat prima.
Zelf heb ik enkel last van grote vermoeidheid, maar die kan ook te wijten zijn aan andere bekommernissen zoals : al een groot gezin hebben, een verhuis op til, bezoekers voor het huidige huis (ik heb drie dagen poetsen achter de rug: een mens zou van minder moe worden!), volle dagen dus.
Ook zure oprispingen kunnen me nogal eens kwellen, maar het voordeel is dat ik daardoor minder eet en dat is dan weer positief voor de kilo's. Extra of niet extra.

Man ging voor het eerst vandaag mee naar de dokter. Eigenlijk had ie weer geen tijd , maar zelf vond ik het toch eens tijd voor een glimp van zijn kindje. En ik had ook geen oppas voor kleine Mats dus ging hij mee.
En we zijn blij. We krijgen er een meisje bij. Een dochtertje die ondertussen al rond de 900 gram zou wegen. Daar komen de roze wolken dus weer aandrijven...

Verder ben ik blij met de dagen die weer langer worden. Licht, licht, licht.
De extra energie die dat geeft is welkom.
Vandaag is iemand van Lets me komen helpen met de poets. Ik lets nog veel, maar ik maak nu vooral gebruik van diensten omdat mijn puntjes op moeten. Binnenkort zit ik in een andere groep en beginnen wij weer van NUL.
Ondertussen krioelen er nog andere plannen door mijn hoofd. Alleen ben ik daar niet alleen beslisser over. Man ook en dan nog een paar andere mensen.

Reacties

 1. Fijn te weten dat het goed gaat met je kindje. En een meisje, die past precies in dat leuke shirtje van een paar blogs terug! :-) Sterkte met de vermoeidheid en alle drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh leuk weer een dochtertje :-) fijn dat het zo goed gaat. Kan me goed voorstellen dat je van dat huisverkoop gedoe en opruimen en poetsen steeds wel moe word, succes met de kijkers en vermoeidheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is me ook nogal wat bij elkaar. Kan me die vermoeidheid voorstellen. Wat fijn te horen dat het goed gaat met jullie kindje, dat is toch het belangrijkste. Hier om ons heen schieten de Letsclubs uit de grond maar niet bij ons in het dorp helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat mooi! En fijn dat alles goed gaat!! En ik ben blij dat ik je weer gevonden heb op het www!!

  Groetjes, en doe (probeer) rustig aan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, toch een meisje :)
  Ik hoop dat de vermoeidheid snel opklaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn, proficiat!!! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.