Wanneer je je eens niet houdt aan de BLOG regels ;-)

 
-Dan schrijf je een blog op een 'slecht' moment en schaam je je achteraf rot om zoveel drama (ook al was het echt zo)
-Dan drink je een paar glazen wijn en weet je achteraf niet meer wat je gepost hebt en verwijder je je blogberichten (Wat heb ik gedaan gisteren?)
-Dan bedank ik diegene die de moeite namen om lieve antwoorden te posten en me moed in te spreken ook via mail. Dankjewel, maar ik voel me weer helemaal happy vandaag.
-Dan besef je dat het precies elf jaar geleden is dat je eerste man overleed en vraag je je af of dat er misschien ook iets mee te maken had. Onbewust dan wel.
-Dan vraag je je af of een blog de plaats is om je gevoelens te ventileren en hoop je dat er niet al te veel mensen hem gelezen hebben (voor deze keer dan toch!). En ben je toch ook opgelucht dat je niet op Facebook zit. Stel je voor dat ik daar mijn gal was gaan uitspuwen.
 
Hm. Gisteren had ik het goed te pakken. Maar dat was dus gisteren. Vandaag vliegen we er weer in.

Reacties

 1. That's the spirit !!!!! En eens je hart luchten kan ook ferm deugd doen, dus zit er maar niet mee in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Viel echt niet mee gisteren, maar mijn blog vond ik net iets te negatief.

   Verwijderen
 2. :-) ik dacht eerlijk dat je laatste blog wellicht door een van je kinderen gemaakt was.
  Sterkte met alle perikelen rondom dat huis.
  En hebben we niet allemaal wel eens een dipje? Ook dat hoort bij het leven, nergens is het alles alle dagen zonneschijn en rozegeur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk hoort dat bij het leven al zou ik er liever met wat humor over bloggen dan met zoveel drama als gisteren. Dat is gewoon toffer en voelt fijner.
   En haha. Die laatste blog. OMG. Ik wist dat dus niet meer hé. Vreselijk.

   Verwijderen
 3. De meeste blogs zijn een opeen stapeling van de leuke dingen in het leven en geven een vals beeld van de werkelijkheid. Ik vond het juist knap dat je erover durfde te schrijven hoe een tegenslag je letterlijk omverblies maar toch zag ik ook weer de sterke Sandra die zei morgen is er een nieuwe dag.Voorbeelden om te volgen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Ina. Dat is waar wat je daar zegt.
   Maar gisteren was ik zo OP en ik vond het net iets te veel drama. Al voelde het wel zo. Ik had het helemaal gehad met dat huis !
   En ik ben vroeg gaan slapen en inderdaad werd ik wakker als een nieuw mens. Een nieuwe dag alweer. Zo is 't leven nu eenmaal.

   Verwijderen
 4. LoL we hebben allen van die dagen en iemand die dan even meekneut is heerlijk.

  Geniet van de nieuwe vibe

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had je blog gelezen en wist even niet hoe ik je een bemoedigende reactie kon geven. Ben blij om te lezen dat je vandaag weer happy bent/voelt.
  Ach, waarom zou je het niet op je blog zetten als het een keer niet lekker gaat omdat er zoveel tegenzit? Denk alleen dat je het niet in een emotionele bui moet schrijven omdat je er dan later waarschijnlijk spijt van krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeps, ik heb precies een paar berichten gemist. :-S Ik zag hiernet op Bloglovin' posts waarop ik niet kon doorklikken, ik vermoedde al dat je ze verwijderd had. Hopelijk niets te ergs... maar blijkbaar ben je er weer helemaal bovenop! :D You go, girl! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.