Dag 35 tot dag 41: Clubjes en relaxen in Zeeland en de behoefte aan eigen tijd

 Clubjes. Ons kinderen zijn er dol op. Op de camping is het de Eendenclub. In het begin keken ze vanop een afstandje, maar ondertussen zingen en dansen ze al aardig mee met alle liedjes. Voor de rest doen ze er aan knutselen, strandspelen, sporten, enzovoorts.
 Is er geen club dan spelen ze op straat, in de speeltuinen of gaan fietsen. Krijten is een favoriet.

Ik was er deze keer een paar dagen alleen met negen kinderen en oef: wat was dat toch heftig bij momenten. Eigenlijk is het teveel op zo een camping. Ook al is er animatie vaak zijn ze ook gewoon aan de caravan en er is altijd weleens ruzie of gezeur voor een ijsje. Bij momenten was ik het zat.
Zondag nam de man 2 kinderen mee naar huis en het vriendinneke (die in de tent sliep) en bleef ik nog over met zes kinderen. Dat was eigenlijk 'ideaal'.

Afgelopen weekend was het in het dorp braderie en kermis. Thuis ga ik nooit naar de kermis, maar ginds was het een fijne afwisseling.


Regelmatig kon ik goed luieren en veel lezen en zat ik dus in mijne zetel. Slecht voor de conditie en calorietjes en ik bang voor de weegschaal morgen :-(.
Af deed ik elke dag wel mijn fietstochtje naar het dorp waar ik op een dag oog in oog stond met twee herten(op de fietsweg van dijk naar dorp). Ik kon mijn ogen niet geloven !


Nu ben ik weer thuis gekomen. Ik had nog langer kunnen blijven in mijn eigen tiny house, maar hier thuis is er ook nog een hoop bij te werken.

1)de was (al deed ik ginds ook een paar machines)
2)de administratie is na bijna een week amper bij te houden. Ik ben al uren zoet geweest met sorteren, telefoontjes doen, afspraken vastleggen, annuleren, verzetten, mails versturen, kapaza bijhouden, ...
3)Bedenken wat we de komende dagen thuis gaan eten en dan die boodschappen doen
4)naar de kapper morgen om grijze haren weg te laten werken

Verder zal ik blij zijn om mijn kindjes de komende twee dagen gewoon twee dagen naar het speelplein te kunnen laten gaan en Feetje naar de opvang omdat ik gewoon ook even tijd voor mezelf en rust nodig heb want hoe leuk het ook is op de camping een minuut echte rust heb ik er weinig.
De (oudere) kinderen blijven even lang wakker dan ik en ik word 's morgens wakker met de jongsten.
Af en toe knetterde het in mijn hoofd en moest ik tot tien tellen.
Dus de komende twee dagen rust zullen welkom zijn.
Donderdag plan ik nog eens naar de fitness te gaan.

Nadien trek ik weer gewoon richting Zeeland voor een dikke week want ik doe mee met een rommelmarkt ginds op zondag (waar ik nu ook spullen voor uitzoek)en de Western dag op woensdag :-) waar ik ook nog gerief voor moet uitzoeken.

Zo. Dan ga ik nu maar weer verder doen want ik ben nog lang niet klaar hier.

Hebben jullie een toffe zomer? Ik alvast wel !Reacties

  1. Wij hebben altijd vakantie! Kan me voorstellen dat het een drukte geeft met zoveel mensen bij elkaar die laat slapen en s'ochtends vroeg weer in de weer zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.