Fee : gelukkig

 Wendy haakte deze prachtige slinger die ik meteen in de hangwieg hing. Bedankt Wendy.

Even prachtig als onze kleine Fee.

 Pioenrozen. Ik heb het sinds ik zwanger was van ons Liesje echt voor roos. Ik hou van kleur en ook nog van andere kleuren, maar roze is toch wel alom tegenwoordig.
 Mijn zicht vanaf mijn zetelplekje. Kijk ik vooruit zie ik dit (meestal wel veel rommeliger met speelgoed en kledij). En kijk ik naar beneden zie ik een voldaan kleintje. Buikje vol en dan maar genieten.

Voor haar geboorte lieten wijzelf een bloemendecoratie maken voor aan de gevel. Zelf vind ik hem niet goed gelukt omdat hij niet zo goed leesbaar is, maar mooi is hij wel.

Verder: vandaag zaterdag alweer de zwemlessen, naar de post, naar het oude huis (nog wat spullen ophalen)en naar een speelgoedwinkel om een groter zwembad te kopen.

Ik ben nu blij weer thuis te zijn en niets meer te hoeven. Gewoon rond rommelen.

Fijn weekend.

Reacties

 1. Wat een mooi haakwerkje! Bijna net zo mooi als Feetje:)
  Als jullie een groter zwembad gaan zetten, ga je dat dan verwarmen? Wij hebben een intex gekocht, van 3,66m doormeter maar krijgen het van geen kanten warm! 2 van die bollen op het dak van de garage (zonne-energie) én een verwarmingsmat erbij en nog is dat water veel te koud (voor mij dan toch, Cédric springt er zo in, maar na 10 min komt hij er bibberend en blauw van de kou terug uit). Wil je eens aan Tim zijn mouw wrijven, mss weet hij wat wij fout doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij weten het ook niet Pascale. Tim heeft ons zwembad zelfs nog niet gezet :-(. Er staan alleen twee pierenbadjes nu.

   Verwijderen
 2. Supermooi die slinger....en Feetje is ook al zo mooi!
  Sandra, je had echt bij ons moeten langskomen vandaag ;) alles was roze
  in onze voortuin...er was een wielerwedstrijd in het dorp en daarna was er
  een fietstocht voor 'think pink' ....mensen mochten zoveel mogelijk rondjes rijden voor het goede doel (borstkankeronderzoek) Er werd gevraagd om
  de voortuin te versieren en als je mee reed met de fiets je ook te verkleden
  in het roze....Mijn man reed ook mee ...twas echt leuk!
  Je zou het mooi gevonden hebben al dat roze ;)
  Ik heb een paar fotookes geplaatst op mijn blog van onze voortuin...
  heel veel liefs en fijne avond nog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga vandaag zeker eens kijken op je blog. Ben wat afwezig geweest de laatste dagen. Wel naar de manicure geweest vandaag om mijn nagels te lakken in het roze :-).

   Verwijderen
 3. supermooie slinger en héél lief kindje. Mooi behang ook. Is het van PIP studio? Ik ben op zoek naar iets soortgelijks maar vind eigenlijk nooit mijn goesting qua behang :-/ vanwaar komt het als ik vragen mag?
  Rust je eigenlijk wel genoeg uit Sandra? Want het is net alsof Feetje er al altijd geweest is en jij nooit zwanger bent geweest ;-) 9 maanden op 9 maanden af hé meid! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat behang gevonden in één van de hele vele boeken van Topfloor. Die hebben een winkel in Dendermonde en Bornem.
   En ik voel me nu stukken beter dan tijdens mijn zwangerschap. Dat is waar en met Feetje erbij ben ik het alweer inderdaad goed gewend. Alsof ze er altijd is geweest ja.

   Verwijderen
 4. Graag gedaan en wat een schatje seg... geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.