Sleeping, shoes en Vandaag

 Van slapende kindjes krijg ik niet genoeg. Jammer genoeg huilt ons Feetje de afgelopen twee dagen net wel veel. Soms krampjes, maar ze ligt ook graag gewoon in de armen.
 Liesje was ziek op de foto's. Maar ze is ondertussen wel helemaal genezen.

Ik dacht wat buikfoto's te posten, maar ga dat enkel voor het boek doen en ze er dan weer afhalen.

Vandaag dan:

Een fijne rustige ochtend. Nu ik me eindelijk weer fitter voel (er is nog eens 2 kilo af: nu dus al 14 kilo en ik hoef er niets voor te doen)en mijn voeten weer normale proporties hebben werd het tijd voor sandalen. Mijn oude sandalen waren vorige zomer versleten en weggegooid en tijdens mijn zwangerschap kon ik in geen enkel paar in. Ik had wel slippers, maar een echte mooie open schoen. Neen. En dus ging ik samen met iemand die van B. afkomstig is naar een geweldige winkel in B. Voorheen loodste ze me ook al met Lies naar een kapper.
En ik kocht dus nieuwe schoenen en ik deed ze meteen aan want het was er het weer voor.
Wat ik ook nog kocht...een broek. Ik heb geen broeken !! Alleen zo een jogging of huisbroek of hoe het ook heet uit de Hema en leggings, veel leggings, maar dus geen broek.
En in die winkel hadden ze niet alleen schoenen, maar ook broeken.
En ik kocht dus een broek. Zo één met van die prints. Zo een flodderbroek. In mijn jeugd waren die ook al eens mode... Maat 40.
't Voelde eerlijk gezegd: zeer goed.

's Middags moest ik naar Gent naar de tandarts met een dochter. Ik bleef in de auto want Fee moest dan eten en ik las wat in mijn boek.
Daarna als een sneltrein naar huis om iedereen van school te halen en dan eindelijk thuis. De kinderen speelden eindeloos buiten. Zalig.

Het wordt een mooi weekend. 

Reacties

  1. Wat een prachtige kleur heeft je dochter. Wat liggen ze heerlijk ontspannen te slapen. Mooie slinger van Wendy en je bloemstuk is goed te lezen, heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.