Life is a circus

 Af en toe gaan wij eens naar de kinderboerderij waar we dan ook meestal blijven eten. Dat is daar voor onze bende nog betaalbaar: ongeveer 50 Euro tegenwoordig. De kinderen kijken beestjes, spelen wat buiten, maken zich heel vuil en nadien eten we lekkere boerenkost.
 Fee kreeg een nieuwe knuffel. Van haar andere heel verantwoorde knuffel moest ze na negen maanden nog steeds niet weten. Nochtans een hele schone, maar Fee keek er niet naar om. Tientallen keren op een dag liet ik de knuffel bij haar in bed achter, maar haar interesse kreeg de knuffel nooit. Dus ging ik voor een in mijn ogen veel lelijkere, drie keer zo grote knuffelbeer/doekje van Winnie. Vanaf de eerste dag lachte ze naar de Winnie en zo kwam het dat ik dit weekend alvast een tweede exemplaar in huis haalde. In mijn ogen een misbaksel, maar Fee haar slaap (en de mijne) was mij uiteindelijk meer waard dan een verantwoorde muis in haar bed waar ze niet van moest weten.
Wat mij toch ook verbaasd. Net als je duimers hebt en tuttenmensjes is de keuze van de knuffel soms een raar iets.
 Nog een knutselwerkje.

Gisteren was mijn dag zo druk dat het ontzettend slecht bleek voor mijn humeur. Zwemlessen, verschillende posten moeten aflopen, twee feestjes voor evenveel kinderen, ... Teveel van alles, maar sommige dagen ontsnap ik er ook niet aan. Dan word ik geleefd.
Een dochter heeft voor een keer moeten koken want ik was geen uur thuis de hele dag.
 
Vandaag wil ik het iets rustiger houden, maar ik heb nu toch al heel wat gedaan. Zes bedden ververst, kledij gewassen en in kasten gestopt en we zijn nu ook begonnen met ons oude huis leeg te maken want binnen anderhalve maand is het niet meer van ons.
Er staan in het oude huis nog drie tafels en stoelen, vele luchters, vele gordijnen en nog ontzettend veel keukengerief. Ook in mijn washok ginds staat nog een wasmachine en een droogkast, verschillende kasten. En nog twee teaken kasten en een schoenenkast.
Het wordt nog een heel gedoe om alles buiten te halen.
 
Ik ben ook op zoek naar iemand die aan caravanrenovaties doet. Wie iemand weet die dit goed kan of doet voor de kost of iemand die dat zou willen doen voor ons. Mail mij aub. Want ik weet zelf niet goed hoe er aan te beginnen.
 
Fijne zondag nog!

Reacties

 1. ohjah ik word ook altijd zoooo sjagareinig ervan als ik te veel op een dag MOET doen, vooral het moeten, bleeeeh....
  Nouja gelukkig heb je dan vandaag een rustigere dag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan loop je rond als een kip zonder kop heb ik het gevoel. Je kunt geen aandacht aan de kinderen geven, loopt jezelf totaal voorbij, ...Op voorhand weet je al dat het zo gaat zijn, maar het kan soms echt niet anders. Gelukkig zijn er niet zoveel dagen hier. Dan pas zou ik gek worden.

   Verwijderen
 2. Die Winnie valt nog mee hoor, ik heb al erger gezien :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er niet zot van :-), maar ik heb wat overdreven.

   Verwijderen
 3. wat heb ik toch bewondering voor jou hoe je toch altijd alles doet!je kinderen een fijne dag bezorgen in de kinderboerderij en nog je hele huishouden rechthouden,alsook zes bedden verversen is niet niks(en wassen),huis leegmaken enz..petje af!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dat gewend Debora. Later zal ik waarschijnlijk vanuit een ander standpunt bekijken ;-)

   Verwijderen
 4. Dan was dit een leuk uitstapje na al die drukte. Wat een mooi knutselwerk. Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kinderboerderij is altijd leuk. Fijne dag.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.