Daar is de nazomer !

De kinderen in 't straat speelden weer buiten. Wat is het een heerlijke nazomer. Helaas kan ik er zelf niet veel van genieten. Mijn dagen zijn overvol. Het lukt me maar niet om het wat rustiger aan te doen.

Een schoolvrije dag vandaag, maar ik had deze ochtend alweer een afspraak voor één der zonen in het centrum en dat zou ginds twee uur gaan duren. We zitten in de onderzoekfase. Normaal gezien duurt die zo een vijf maanden. Vooral wegens de hoge kostprijs van al die onderzoeken en zo worden de betalingen wat gespreid, maar ik koos ervoor om alles snel achter de rug te hebben dus zitten we nu wekelijks in het centrum. Maar we zijn er nu wel bijna klaar mee.
Onze jongste kinderen gingen dan bij mijn ouders waar ze het naar hun zin hadden.
Ik ging die 2 uur ergens wat drinken en las de kranten uit.

Daarna ging ik de kinderen weer ophalen en maakte nog een hele toer. Niels naar woord brengen, brood halen en de Knack, Fee ophalen, Niels terug ophalen, eten halen, ....
Terug thuis was mijn rekker af (was ik al doodop wil dat zeggen red.).

Het huis is weer een rommeltje omdat ik zo weinig thuis was de afgelopen dagen en vandaag heb ik best ongezond gegeten :-(.
Ik twijfel of ik meer hulp zou vragen in huis. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag. Gewoon om de boel eens op te ruimen. Want ik ben erg rusteloos en moe de laatste tijd. Sommige dagen gaat het wel beter, maar de afgelopen dagen vind ik niet echt rust. Ook vervelend voor de kinderen. Die voelen dat heel erg aan.

Afgelopen weekend heeft onze man een kast in elkaar gezet die al maandenlang in dozen in onze gang lag te verkommeren. Ze staat boven op de overloop. Dat was zo een verloren plekje. En het stond vol met dozen en zakken met kledij en gerief. Weet je niet waar naartoe met overbodige dingen???? Gooi ze maar op die overloop.
Nu staat die kast er eindelijk. Ik vind ze erg mooi al wist ik na al die maanden niet meer hoe ze eruit zag :p.
Ik ben nu goed aan het nadenken waarvoor ik ze ga gebruiken. Gerief van beneden gaat sowieso naar boven verhuizen.
Morgen hoop ik eindelijk naar de kapper te kunnen gaan. De kinderen blijven op school eten en Fee gaat naar de opvang.
Deze avond koos ik ook eindelijk het behang uit voor op een kinderkamer. Ik was erg aan het twijfelen. Dan weer was het behang te druk, dan weer toch de vogeltjes, dan weer de druppels, .... Ik kon geen knoop doorhakken. Keuzestress alweer.
Toen dacht ik eventjes na. Het is voor een meisje die van roze houdt, maar het moet rustig behang zijn en een tijdje kunnen meegaan. En zo vond ik het dan toch !!
Daarna wist ik niet goed hoeveel ik moest bestellen, maar ik kan nadien wellicht nog bijbestellen indien nodig.

Het liefste wil ik me de komende tijd alleen nog bezig houden met gewoon thuis zijn en mijn huishouden doen. En zitten in de zetel en veel lezen.

Nadat de onderzoeken achter de rug zijn hoop ik dat er weer meer rust komt want ook de veelvuldige tandartsbezoeken zijn nu achter de rug (2 kinders zijn gestopt met beugelen: Joepie!). Enkel met Mats ga ik nog eens voor zijn gehoor naar de dokter. Ook mijn vader zei vandaag dat hij dacht dat hij niet goed hoorde (hoewel mijn pa echt niets wist over de juf!). Misschien is er toch wel wat aan de hand.

Nu ja. Morgen zou iets kalmer worden.
Nu nog naar die kapper geraken.

Reacties

 1. Wat heerlijk dat weer. Mooie kast met veel bergruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook al heb je misschien soms niet de indruk maar...wat doe jij veel op 1dag!en dan nog tijd erbij om behang uit te kiezen enzo..je hebt gelijk meid:ga morgen eens naar de kapper ,verwen jezelf daar eens(alhoewel ikzelf de kapper niet ontspannend vind,ik was er deze morgen en kom dan met migraine naar huis..oeps),maar sommige mensen genieten daarvan.laat dan je nieuwe "coupe"maar eens zien,knipoog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Debora. Ik ben inderdaad tot bij de kapper geraakt , maar mijn 'coupe' is niet om te bewonderen. Ik kwam met tranen buiten en sleep me al de hele dag door. Toch heb ik ondertussen nog heel veel dingen gedaan inderdaad zoals nodige telefoontjes met school, man en een vraag voor extra hulp. De kinderen zijn toch naar huis komen eten en ik ben grote boodschappen gaan doen. Nu is het een paar minuten 'rust' tot ik de kinders weer ga ophalen en nadien begin ik met de kook.
   Veel keuze is er niet natuurlijk. Je moet gewoon heel veel dingen doen als je zoveel kinderen hebt :-).
   Van de kapper had ik meer ontspanning verwacht, maar dat viel dik tegen.
   Gelukkig krijg ik nog een lief berichtje van jou ;-).

   Verwijderen
 3. troost je Sandra,ik ga bij de keten "de witte"kapsalon,mn vaste kapstertje heeft haar ontslag gegeven(wil geen weekends meer werken)en het was een andere..het viel ook tegen,dus je bent niet de enige,knipoog!!we gaan beiden op zoek naar een andere kapper hihi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. September is hier ook altijd een drukke maand, dan kijk ik echt uit naar de winter want dan wordt het hier sowieso altijd een stuk rustiger.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.