De gas en het water: de afrekeningen en de verhuis: part five

Over ons gasverbruik had ik het al verteld. We hebben vorig jaar minder verbruikt en ondertussen is de tussentijdse factuur aangepast. Die is nu ongeveer 20 Euro per maand minder. Niet veel, maar toch iets !!
Ook het waterverbruik is met 20 kuub verminderd. Vorig keer 151 en nu 131. Wow. Daar zal het maar een paar euro's per maand schelen, maar alle kleine beetjes maken één grote.

Ik ben best trots dat het gelukt is want het is niet gemakkelijk. Altijd gezaag over gesloten deuren of verwarming die in sommige gevallen toch echt niet meer OP moet of het korte douchen. Als we er niet bij zijn douchen ze tot het water weer koud wordt : daar ben ik zeker van.

Nu wacht ik de afrekening van de elektriciteit nog af. Dat gaat de grootste winstpost zijn.

Ondertussen hier thuis:

Hopen en hopen was proberen weg werken. Twee zonen zijn samen met ongeveer vijf wasmanden naar beneden gekomen. De kinderen zijn terug gekomen van Krokusweekend. De was is een hels karwei ook al is het de machine die wast.

Verder blijf ik uiteraard inpakken want vrijdag is THE DAY: we verhuizen dan. Het blijft dus dozen inpakken, afspraken maken en organiseren. Al heel wat dingen zijn nu overgebracht naar het nieuwe huis. Veel kasten, de zetel en heel veel dozen met spullen. Het verven is bijna achter de rug. Nog één dag en dan nog behangen. Ik word er alleen heel erg moe van.

Eén zoontje doet deze week een sportkamp dus dat is ook nog heen en weer gerij want het is 25 minuten van bij ons, enkele reis.
Eén dochter is nu elders gaan slapen, bij een vriendinneke.

Verder veel papierwerk. Dat is ook iets dat nooit ophoudt. En ook kapaza dient bij gehouden te worden.
En woensdag en zaterdag komen er nog bezoekers voor ons huis. Potentiële kopers noemt men dat.

Ik ben moe, niet te verwonderen. Ik hoop dat alles eens snel achter de rug is. De verhuis, de verkoop van ons huis, ...Ik wil uitgerust aan de bevalling en de nachten beginnen. Ook voor de baby heb ik wat dingetjes geregeld: zoals de kaartjes/ het drukwerk laat ik nu gewoon doen.
Mijn auto kon ik vandaag weer gaan ophalen. Oef! Meteen wat boodschappen gedaan.

Alleszins: genoeg te doen voorlopig.
Nu ga ik even tot aan de bib...want anders heb ik een boete :-).

Reacties

  1. Druk, druk, druk. Het schiet al lekker op naar de verhuis, maar dan ben je er nog niet he. Hopelijk komt er snel wat meer rust op t'laats is het net of je op 2 plekken woont en dan wordt het vervelend.Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een drukte... Maar het is bijna zover, nog eventjes door bijten en dan aan je verdiende rust beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.