't Lege huis
Bovenstaande foto's van onze prinses: Lies(je). Ze is echt helemaal dol op jurkjes. En ja. Ook van roos enzo. En ik? Ik ga er nu in mee. Bij de vorige drie dochters had ik nog een afschuw voor al dat roos. Nu geef ik me er aan over... Ik hou ook van kleur. Ons (jonge) kinderen hebben alle kleuren in hun kleerkast. Blauw, groen, grijs, wit, roos, geel, oranje, zwart, ...

Ik hou ook van kleur in huis. Wellicht zal ik het nooit afleren. Hoe neutraal ik het ook wil houden en probeer zo vaak mogelijk voor iets wit te kiezen bijvoorbeeld. Hout vind ik heel mooi, maar ook glanzend wit. Ik hou van iets simpel, maar ook van iets heel speciaals zoals mijn enorme vaas.
En in ons huis nu is het nog vrij leeg. Ik wil iets 'anders' vooraan in de leefruimte. Niet opnieuw nog een tafel met stoelen. Alleen heb ik niet echt een idee wat dan. Er staat nu alleen een bruine houten kast (dressoir) die er prima staat en de rieten stoelen uit het andere huis staan er ook, maar gaan ze blijven??? Zolang ik niet weet wat te doen met die ruimte laat ik het maar zo. Tips zijn altijd welkom. Er staat ook al een wieg/park voor de baby. Dat wel ook. Maar het is wel erg leeg nu.

In de keuken komt opnieuw onze grote houten lange tafel, maar voorlopig staat die nog in het andere huis.
Ik vind het wel plezant om zo na te denken over wat waar zou kunnen komen.


Reacties

 1. Staat toch erg lief zo'n zwierig rokje. Wat het andere betreft kan ik geen advies geven. Zelf hou ik erg van natuurmatrialen en kleuren, helemaal niet van wit. Riet hout steen metaal. Wat kleuren betreft ook natuurtinten. Terra bruin geel grijs. Ik heb ook lang niet geweten wat ik wou maar de laatste jaren kan ik veel beter keuze's maken en dat maakt alles veel rustiger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ondertussen wel al een paar ideetjes in mijn hoofd... Een leesstoel voor mij mét voetenbankje bv en een minizetel (laag) voor ons kindjes om ook boekjes te lezen.
   En een grote mat zodat baby er binnen een paar maanden ook lekker kan op liggen en later kruipen.
   Het krijgt wel vorm in mijn hoofd en misschien als de man akkoord gaat toch ook een bureau in hout voor mij (zonder computer!). We zien wel....

   Verwijderen
 2. Ik houd van leeg en van licht. Zo'n nieuw huis is enorm inspirerend! Maar uiteindelijk raakt het toch vol, en een beetje kleur is ook niets mis mee. Lief, dat prinsesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor je reactie op mijn blog. Ik zie dat je midden in een nieuwe huizen fase zit.. spannend allemaal en vooral ook leuk om nieuwe dingen te ontdekken.
  wij zijn 5 jaar geleden naar een andere streek van ons land verhuisd en naar een wat groter huis... Ik vond het heerlijk om alles weer opnieuw te moeten bedenken.
  Inmiddels is ons lege huis weer dicht geslipt en moeten we weer gaan ruimen.
  Het ziet er prachtig uit bij jou... heerlijk met al die kleine kindjes.
  Mooi rokje trouwens...vrolijk rokje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.