Update verhuis

De verhuis is zeer goed verlopen. De beste verhuis tot hiertoe. Niet chaotisch vooral.

Ondertussen hebben we hier al drie keer geslapen en iedereen lijkt het 'best' te vinden. Door het mooie weer konden we ook al kennismaken met de buren. Vooral Tim en de kinderen dan want ik zit toch veel IN het huis om nog dingen te doen.
Alles is wel nog niet uitgepakt, maar ik neem mijn tijd. Elke dag een valies , een doos of een wasmand. Beetje bij beetje. Niets overhaast.

In alle chaos ben ik nog vergeten te melden dat één van de dochters vorige week ZEVENTIEN is geworden. We hadden een klein feestje nog in het oude huis. Best TOF. Ze is echt al 'een grote'. Ze had een leuke verjaardag :-).
Misschien post ik er nog een fotoke van. Met haar toestemming want dat moet hé als ze die leeftijd hebben.

Vandaag was dan de eerste dag dat de grotere kinderen met de bus moesten. Dat ging 's ochtends goed, maar 's avonds ging het compleet mis. Een bus missen en dan nog ergens te vroeg afstappen en weer een andere bus moeten nemen.  Ze waren bijna 2 uur later thuis dan het geval zou moeten geweest zijn. Aan de telefoon kreeg ik nog de schuld (ik weet niet waarom?, maar soit: iemand moet het zwarte schaap zijn), maar bij thuiskomst konden ze er toch mee lachen. Dit avontuur zullen ze niet gauw vergeten. Morgen gaat het vast perfect!!

En na regen komt wel degelijk zonneschijn. Ik zou kunnen melden waarom allemaal want eigenlijk is het een hele lijst, maar vandaag hadden we weer een financiële meevaller. Na maanden van 'zwarte sneeuw' komt er licht in de duisternis. Een tipje van de sluier: vandaag trokken we 1400 euro terug van de elektriciteit en werd er ook nog eens 600 Euro uitbetaald van onze zonnepanelen. Mooi toch?
Er zijn ook nog meevallers die niets met financiën te maken hebben, maar die zijn eerder persoonlijk.

Vandaag had ik ook een bezoek aan de gyn. Ik ben ontzettend zwaar geworden ondanks het feit dat ik niet extra eet en veel beweging heb. Ik ben zes kilo bij op één maand!!! Niet normaal neen.
De gyn denkt 'suiker', maar ik heb ook ontzettend veel vruchtwater waardoor mijn buik ook al enorm is en veel vocht. Allemaal niet zo erg (buiten dat suiker misschien). Buikkindje weegt nu een goede 2 kilo , maar ze moet wel nog een dikke twee maanden blijven zitten. Alles gaat goed dus.

Zo. Even een update was dit.

Reacties

 1. Ben blij dat het verhuis goed is verlopen. En amai, die financiële meevaller - proficiat! Extra centjes kunnen jullie altijd goed gebruiken. Zeker met het verhuis nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het achter de rug is, kom je zelf ook wat meer in rustig vaarwater. Wat heerlijk zoveel geld terug. Ach kinderen vinden de weg snel hoor. 1 keer mis maar dan weten ze het voor de volgende keer. 6 kilo dat is nogal wat maar met het kindje gaat het goed. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig is alles goed verlopen. Veel vruchtwater had ik bij baby M ook. Nadat de vliezen geprikt waren, meer dan 2 l, dan had ik nog vruchtwater, gelukkig bleek nadien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat alles goed gaat! Het mag zo blijven verder gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jullie nu echt in jullie nieuwe huis wonen!! En nu.....genieten van je huis!!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh heerlijk je zit er gewoon al :-D
  En doe vooral wat rustig aan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.