Lentekrans wordt nest

 De foto's zijn van gisteren bij thuiskomst in de gietende regen. De pimpelmezen vonden onze lentekrans gewéldig. Ze trokken de linten er gewoon af (het groene mos)en vlogen ermee weg om hun nesten te maken. De lentekrans ziet er ondertussen dus een tikkeltje anders uit. Er zitten hier veel meer vogels dan in de stad.

Ons meisjes hadden hun laatste Paasexamens en dus gingen we frietjes eten kort na de middag. Oudste kwam zich erbij voegen tijdens de middagpauze en zo had ik lunch met vier van de kinders.
 's Ochtends was ik bij Dille en Kamille langs geweest. Dat was weer vele maanden geleden. Gelukkig is er hier geen in de buurt en moet ik er helemaal voor naar Aalst want als je van een favoriete winkel kunt spreken is die het wel.
De middag was heel snel om en ons Lies viel na schooltijd als een blok in slaap. De hele week volle dagen school en vroeg opstaan hakt er flink in.
En nu is het dus al bijna bedtijd. Wat gaat het snel. Die dagen.

Reacties

 1. Prachtig hoe ze in slaap is gevallen :-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een mooi jasje heeft ze aan. Hadden ze het ook in grotere maten?

   Verwijderen
  2. @ Nicole:Ik vind slapende kindjes aandoenlijk. Ik blijf er foto's van trekken. Uren kan ik er naar kijken ook.
   @Ilse: ze hebben ze nog in maat 5-6 jaar en vanaf 7 jaar tot 12 jaar. De rest is uitverkocht. Te vinden op Boden.uk. (mijn kindjes dragen veel kledij van Boden. Leuk en betaalbaar ;-)).

   Verwijderen
 2. In Aalst zijn en niet hier eens passeren voor een tasje koffie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.