Nog een beetje een Zuiders sfeertje


Het is momenteel thuis ook een heerlijk Zuiders weertje. Precies zoals in Frankrijk. De temperaturen dan. Want thuis ben ik vooral toch bezig met huishouden.
Vandaag hebben onze jongste kinderen een schoolvrije dag en Joepie. De man nam eens vrijaf. Gelukkig kan hij dat zelf beslissen wanneer, maar het is toch niet altijd zo evident om hem effectief zo ver te krijgen om ook echt vrij te nemen.
Zo een 'vrije' dag bestaat dan eigenlijk uit: opstaan, eten, werken op de Pc voor 't werk, nog tot aan het fabriek rijden, terug naar huis, uitstap maken met vrouw en kinderen, thuiskomen en terug werken, slapen (en tijdens de uitstap heel veel telefoontjes beantwoorden).
 
Vandaag maken we dus een uitstap. We gaan naar Plopsaland op grote vraag van onze twee jongens van zes en zeven jaar. Voor hen is het een paar jaar geleden dat ze daar geweest zijn en ze horen dat op school en een hele zomer hebben ze erom gezeurd en dan was ik nog wel naar Plopsaland geweest terwijl zij op kamp waren en tja. Nu kan ik bijna niet anders dan JA zeggen wanneer ze het vragen om naar daar te gaan.
 Reacties

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.