Jurkenfestival en wat mij vandaag intens gelukkig maakt

 Na het opruimfestival in mijn eigen kledingkast hielde ik deze jurken over. Er zitten er wel nog een paar in de was. Ik maakte een lade vrij en heb dus mijn kledij bijna allemaal op de Konmariemanier in de kast gelegd. Het is inderdaad veel overzichtelijker. Ik moet wel wat onderbroeken en kousen bij kopen en het is nog niet exact zoals het zou moeten zijn, maar ik ben al heel blij. Vandaag doe ik de man zijn kledij. Ik ben er eigenlijk bijna klaar mee. Zijn onderbroeken en kousen heb ik op dezelfde manier in zijn nachtkastje gelegd en ik kan niet wachten om zijn gezicht te zien. Dan moet hij nog wat kledij passen of het nog wel past en zijn goedkeuring krijgen om bepaalde stukken weg te gooien. Daarna begin ik aan Liesje haar kast en dat wordt een werk van minstens twee dagen denk ik :-).
 Fee kruipt. Die vooruitgang zien maakt mij gelukkig.
 Gisterenavond keken we met het gezin naar het Eurosongfestival. Ik heb jarenlang niet gekeken omdat ik die vriendjespolitiek zo oneerlijk vond, maar ondertussen heb ik er 'vrede' mee al ben ik wel heel blij dat Zweden gewonnen heeft en niet Rusland. We waren hier echt hard aan het supporteren voor Zweden. Elke keer wanneer ze punten kregen gingen mijn armen de lucht in. Een beetje zot gedaan dus gisteren. We hebben ook zelf punten zitten geven. Onze favorieten waren België  (maar daar mochten we niet op stemmen), Zweden en Greorgië. Het liedje van Zweden vind ik echt mooi. Mooie tekst.
 Deze ochtend viel Fee met papa in slaap en ik heb ze dan gedekt met een dekentje. Zo vertederend. Ik werd helemaal warm van binnen.
 Ondertussen laat ik mijn was buiten wapperen. Dat maakt mij even gelukkig als het feit dat de zon vandaag gaat schijnen en ik daar heel hard van ga genieten gewoon in onze eigen achtertuin.
Wat maakt mij nog gelukkig.

De man die mij complimenten geeft.
Een dochter die zegt dat ik echt de liefste mama ben.
Volle zakken naar de klerencontainer brengen.
De zon op mijn snoet.
Een yoghurtje met muesli en blauwe bessen.
Nog eens een lege eetkamertafel nadat alle was naar boven is gebracht.

O. Gevoelens van geluk zijn zo simpel.

Enjoy your Sunday en vergeet niet mee te doen met de Give Away.
Tot morgenavond kan je nog meedoen.

Reacties

  1. goe bezig Sandra!!!!hoe vertederend die foto's van fee die kruip en fee bij papa,ohhhh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw je gaat lekker dus met opruimen, misschien moet ik me ook eens in mariekondo verdiepen, ik blijf het gevoel houden dat ik vooral aan het verplaatsen ben altijd. Allhoewel er ook echt vuilniszakken vol weg gaan, kledij voor de kerk, voor de arme landen etc etc speelgoed weg waar niet mee gespeeld word etc etc...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.