Lies: de geknipte haartjes en nog wat roze Fee

 Zo zag het kattenkopje er dus uit en een deel van de geknipte haartjes.

 Ietwat beteuterd!
 Maar superblij na het bezoek aan de kapper een dag later. Een kort kopje heeft ze nu.

 De afgelopen dagen zaten we in Zeeland waar het weer warm was , maar we ook af en toe een regenbui zagen. De kinderen speelden en ik had mijn handen vol met onze jongste. Een deel van de caravan is nu opgekuist en de voortent staat. Een heel werk. Nu zou de binnenkant nog moeten gekuist worden. Pfff. Zo een caravan is een tweede huisje en momenteel zitten we ook nog met het oude huis dus het is eigenlijk wat veel.



Vandaag was ik blij dat het weer school was en ik even alleen met ons Fee was. Ik deed haar in bad, ging zelf douchen en ging toen naar de manicure. Iemand van Lets ging ondertussen met haar een flinke wandeling maken. Gelukkig scheen de zon toen. Na de manicure en wandeling had ze wel reuzenhonger en mocht ik in een winkel haar eten geven voor we naar huis reden. Het weer was ondertussen omgeslagen. Van zon naar gietende regen. Van 28 naar 20 graden.

Ik ben echt helemaal verliefd op mijn roze prinses en bij de manicure liet ik mijn nagels roze lakken. Oké. Het is erover: ik weet het, maar laat mij nu maar even in mijn roze droom oké. Dat voelt zoooo goed.

Na vier uur was het hier natuurlijk weer vollen bak!

Reacties

  1. Lekker kort koppie hoor! Al was het onbedoeld...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je ziet nog goed dat Lies een meisje is hoor, echt wel! Hoe reageert Mira op het nieuwbakken ukje?
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Een wafelijzer van 42 jaar oud, Sunburst en aparte tijd voor de kindjes

Campinglife

Kleine meisjes worden groot ...(en dat op een flopdag)