41

Ik verjaar nog altijd graag. Men moeder vertelde vandaag dat ik geboren ben na een hittegolf in september en mijn geboortedag was de eerste minder warme dag vol onweer en gedonder. Er zat dus een voorspelling in mijn geboortedag grapte ze. Ze weet het nog goed. Men mama.
We hadden vandaag een hele toffe ochtend en deel van de middag samen.
Ik had mijn zwart kleedje aan ondanks het hete weer. En de handtas die ik cadeau kreeg van één der dochters droeg ik ook de hele dag bij me.
Ontbijten en wat winkelen en vooral : heel veel praten. Over de kinderen, over ons, over 't leven, ...

Gisteren kreeg ik van de man een harten houten groot bord. Je kunt het niet zo goed zien op de foto, maar het is een geweldig groot hart dat nu in onze hal omhoog hangt. Ook de mand was een cadeau.

Er was olijfolie, olijven, een mok, handig keukengerief, kaartjes en taart, de handtas, een prachtig kleedje,  een boekenbon, ...
Ik ben heel hard verwend door de man, mijn kinderen en mijn ouders. Ook de oudste dochters waren super lief voor me (in woorden en daden) en de kleintjes overdreven met hun verjaardagszoenen (drie was nooit genoeg!). Ik voelde zoveel liefde. Echt geweldig.
Het zijn zalige drie dagen geweest.

Nog fijn nieuws vandaag. Ons Fee haar snee geneest zeer mooi en (even stoeffen: op een blog stinkt het niet!)de dokter zei dat er zelden zo flinke kindjes langs komen :-).

Verder ging ik natuurlijk ook nog gewoon de kinderen van school halen en naar dansles (ze vond het supertof de eerste keer) en badminton (de tweede keer voor de jongens) brengen. Koken deed ik niet vandaag, maar de rest van de week doe ik dat met Smartmat want die leverde ons eten vandaag.

Wel. Vanaf morgen is het weer het gewone dagelijkse leven. De was en de plas en de kook en de administratie. Dat zal ik met zeer veel goesting doen. Alleen al door het nagenieten.

''t Leven is soms echt plezant en heerlijk. Ik ben zo blij dat ik leef en hier in dit land. Dankbaar om mijn geweldige kinderen, man en ouders.
Daardoor kan ik ook tegen een stootje wanneer er mindere dagen zijn. Daardoor kan ik negatieve dingen naast mij leggen.

41 ! dus geworden vandaag. Happy me!

Reacties

 1. Van harte gefeliciteerd! en fijne verdere dag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je 41e. Je zie er goed uit op de foto. Mooie geschenken en vooral dat hart past helemaal in jullie gezin. Lief van je man!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag, je bent echt verwend.Geweldig. Lieve groetjes Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dikke,dikke proficiat!!!!!leuke cadeau's,en je ziet er goed uit!!groetjes debora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een dikke proficiat (geloof dat ze dat zo zeggen in België, toch?). Heerlijk om zo verwend te worden, daar zul je vast lekker lang van nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd :-) je straalt ook echt zo mooi op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto, je straalt! weet je waar ik nieuwsgierig naar ben: hoe anders is elke zwangerschap? ( als er eentje is die kan vergelijken ;) )
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een beetje te laat, maar toch nog een hele gelukkige verjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Drie dikke kussen voor je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.