Foute buren

 Gisteren was het weer straatfeest. Dit keer mocht het lekker fout zijn. In het verleden heb ik écht foute buren gehad. Dat is gelukkig niet meer zo. We wonen in een toffe straat die dan maar zelf fout gaat doen.
Ik was in echt foute kleren en Lies was in K3. Echt fout dus. Er waren ook grote K3's, vikings, een Heidi, glitterpakken, een flamingo, tirolermeisjes, enzovoorts.
Eerst aperitieven, dan frieten (ai ai alweer)en nadien dessert. Samen met heerlijk foute muziek en veel lichtjes.
Voor de vele kinderen in de straat was er een springkasteel.

 's Middags was ik nog even met de kinders tot in Zeeland gereden om er al wat spullen te gaan ophalen. Het was schitterend weer. Na de zomer begint zo stilaan de opkuis.

Vandaag gingen er vier kinderen normaal gezien op uitstap met de Chiro, maar door het buurtfeest valt dat in het water. Te lang blijven hangen!
Er zal vandaag dus wat meer ambiance in huis zijn dan verwacht.
Om 6 uur was ik trouwens al wakker en stonden er al 2 te roepen. Ik had veel langer in mijn bed willen liggen, maar er is eigenlijk geen enkele dag dat ik kan uitslapen. De man slaapt 's zondags uit :-(.

Straks vieren we de verjaardag van Mats. Die is eigenlijk morgen jarig, maar we doen het gewoon een dagje vroeger.

Fijne zondag (gaap gaap).

Reacties

  1. Vorige week hadden wij ook een "fout"feestje. Het was een verjaardagsfeestje van iemand van de ouderraad. De jarige zelf wist van niks. Dus alle leden van de ouderraad waren fout. Manlief en ik waren echt wel fout. De jarige vond het wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.