Welkom September.

Wat was ik al vroeg uit de veren deze ochtend. Om 4.15 uur lag ik al te woelen en om half zes sprong ik het bed uit.
Kon ik nog even genieten van de gedekte tafel voor de bende de slaap uit hun ogen wreef en rustig mijn koffie drinken en boke eten. Ik eet trouwens 's morgens altijd gewoon 2 sneetjes brood met confituur. Cornflakes eet ik nooit !
 
Er was geen ochtendstress. Alles ging op het gemakske. De boekentassen had ik al anderhalf uur klaar voor we moesten vertrekken.

Om 8.15 vertrokken we en maakten we nog de klassieke back to school foto's. Er zat geen enkele mooi gelukte tussen en zelfs ik sta op de foto, maar de foto's zijn er.


Iedereen ging goedlachs naar school. Thuis blijven hadden ze allen nog veel liever gedaan, maar het was ook niet met tegenzin dat ze vertrokken.
Op school kreeg Mats (van bijna 4)het wel moeilijk. Hij bleef rond ons cirkelen en uiteindelijk kwamen er tranen. Groot verdriet ! Zo had ik onze Mats nog niet vaak gezien. Hij vond het echt vreselijk.


Nadien gingen de man en ik ontbijten en vulde de dag zich toch nog.

Heerlijk is het nu ik het huis weer voor mij alleen heb overdag. Want oudste zit ook Antwerpen.

Wat brengt september?

In september vieren we in ons gezin drie verjaardagen. Mats wordt vier, Nele wordt vijftien en zelf ga ik 41 jaar jong worden. Jarig zijn is heel speciaal. Ook voor mij. Verjaardagen zijn de mooiste vieringen op een heel jaar hier ten huize.

De dagen gaan in september veel, veel korter worden en dan maken we het 's avonds binnen weer gezelliger met kaarsjes.  Het wordt ook frisser meestal wat ik niet erg vind.
Thuis zijn is in september ook het allerliefste waar ik ben.
Blij en tevreden zijn met je leven en met wat er is. Zo wil ik ook in september zijn.

Plannen voor september? Bewegen, bewegen, bewegen. Het huis opgeruimd houden en na genieten van de zomer.

Welkom September!

Reacties

 1. ik denk dat ook alle mama's en oma's hebben liggen woelen zoals jij(ik ook)wat nerveus voor de kinderen(kleinkinderen)hun eerste schooldag,dat is voor iedereen spannend.je kindjes zien er weer uit als plaatsjes en fier voor de foto,mooi!!geniet van je septembermaand Sandra!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Zeker weten. Een groot verschil en ik heb de rust toch ook nodig.

   Verwijderen
 3. De herfst is mijn favoriete jaargetijde. Ik houd niet van de plakhitte van de zomer en de vliegen in huis (wij wonen op de ruimte) maar als de blaadjes beginnen te vallen en het zo nu en dan regent en stormt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben in september geboren en hou ook van deze maand. Liever dan de zomermaanden.

   Verwijderen
 4. Ik ook, alles behalve de zomer. Zoals je had voorspeld Sandra: Spanje was idd leuk maar heet! Veel succes aan alle kinderen voor het nieuwe schooljaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een aanrader is Zwitserland (maar is wel duur). Mooi en koeler :-).

   Verwijderen
 5. Wat een leuke foto, zo op een rijtje. En ach, die Mats.....

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.