O. Wat een mooie bloemen !


 De man of de dochters brengen af en toe wel een bloemetje mee en zelf koop ik ook weleens een boeketje om de boel wat op te fleuren.
Maar soms zijn er even geen bloemen in huis en komt het er niet van.
Nu deed ik mezelf een bloemen abonnement cadeau. Om de 14 dagen wordt er nu een boeketje geleverd.
En het resultaat is veel mooier hoor dan op mijn foto's. Wanneer ik aan mijn tafel zit bewonder ik ze werkelijk en tegen de man en de dochters heb ik gisteren een paar keer verzucht: 'Mooi hé?!'
Ik ben er blij mee.
 
Zo een abonnement is ook één van mijn Nieuwjaarscadeaus.
 
Verder is mijn buik ondertussen erg gespannen en vandaag heb ik heel veel last van mijn darmen (krampen en gerommel). Deze ochtend geraakte ik dan weer amper uit mijn bed van de pijn.
Mijn kousen en broek aan doen zijn een hele opgave om van schoenen veteren nog niet gesproken.
Maar er moest natuurlijk wel naar zwemles gereden worden.
Iedere keer dat ik mijn been moest opheffen om te rijden of remmen een grimas en ieder putje waar ik in reed ook.
En tja. Het is toch nog een week of vijf...
Ik ben het niet echt beu. Alleen zou het wat minder pijnlijk mogen gaan.
 
Fijn weekend alvast.  

Reacties

 1. Wow, wat mooi! Dat zou ik ook wel willen maar ik denk niet dat hier zoiets is. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe ik zeker en vast. Ze zijn ook vandaag nog erg mooi.

   Verwijderen
 2. Nog nooit gehoord van zo'n abonnement. Een leuk kadotip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je abonnement is van blooming zeker?ik hou eerlijk gezegd niet zo van die ruikers,te speciaal,al die lange bloemen..ik hou van zelfde kleuren en korter maar ik weet dat ik mijn mening mag zeggen van je en smaken verschillen,hee!ik ben ook een pak ouder dan jou dus dat speelt ook een rol,knipoog!
  aiai Sandra,die vervelende pijnen...misschien duurt het wel zo lang niet meer,hou maar je kliniekvaliesje dichtbij,ook als je met de auto op stap gaat of steek hem al in de auto..ze zeggen altijd "de laatste maand is de laatste dag"..ik beviel ook vroeger dan voorzien,hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja. Het is van blooming en ik vind het net 'anders' dan de klassieke boeketjes. Daarom hou ik er ook van. Smaken verschillen inderdaad. Het is nog af te wachten hoe het als cadeau gaat bevallen :-). Hier mag je gerust je mening zeggen. Dat vind ik net goed!
   Bij mij is de laatste maand niet de laatste dag...al tien keer niet. Ik moet uiteindelijk altijd optellen.

   Verwijderen
 4. Oh, ik hou ook van een goede bos bloemen op de tafel! Ik vind ze prachtig en doe je een beetje rustig aan deze laatste weken van je zwangerschap? Het is best zwaar, met ernaast nog het huishouden van zo'n groot gezin erbij besturend!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms doe ik het heel rustig aan. En soms lukt dat niet, maar moet het wel. Dan zegt dit lijf letterlijk STOP en kan ik amper nog een stap verzetten. Ik vind het nu best zwaar, maar volgend jaar gaat het weer vlotter gaan. Het is maar tijdelijk. Dat weet ik ook.

   Verwijderen
 5. Verwelken je bloemen niet snel? Hier houden ze het geen 4 dagen vol met die kachel. Dus 'winters geen bloemen hier. Tenzij ik niet hard moet stoken, zoals nu.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Momenteel zijn ze nog even mooi als vrijdag. De meeste boeketjes houden het hier toch langer dan een week vol. Meestal maximaal 14 dagen. Uitzonderingen iets langer dus ik ben best benieuwd.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen