Een zelfgemaakte knuffel en de afgewerkte lijstjes


Eén van de zussen maakte zelf een knuffel en verraste er onze Mats mee. Die was er dolgelukkig mee. De knuffel gaat nu mee naar bed.  Het is dezelfde dochter die me ook helpt met de adventskalenders.
Deze week ben ik bijzonder 'druk' (goh, ik haat dat woord!)geweest met de lijstjes want ik heb nog 'maar' een week. En veel (klein) gerief inslaan voor de adventskalenders. Leuke winkels als Ava en Hema heb ik een bezoekje gebracht. In de Hema zag ik trouwens een adventskalender (voor kindjes)voor 1,75 euro. Voor wie er niet teveel geld wil aan spenderen. Ik kocht hem trouwens ook voor ons Fee :-).
Voor de feestdagen heb ik nog maar een vijftal zaken af te vinken en ik probeer nu de laatste dingen gewoon online nog te doen. En minstens één ding kan ik pas vlak voor Kerst doen, maar dat is dan ook maar 1 cadeau.
Je kunt dus eigenlijk stellen dat ik mijn doelstelling gehaald heb. Klaar zijn voor 1 december!
Of neen. Toch niet. Voor de baby is er nog één ding achter. Ik ben nog niet aan de geboortecadeautjes kunnen beginnen omdat de doosjes en labels nog niet geleverd zijn, maar ik verwacht ze nu wel elke dag! En zo heb ik toch altijd weer wat om handen.
 
Gisteren ging ik nog eens ontbijten met een vriendin en nadien gingen we de winkels langs, maar om de 200 meter moest ik gaan zitten. Ik kan dat dus echt niet meer stappen. Zij droeg ook onze zakken.
Ik leek wel 80 of 90 jaar en hinkte wat mee. Ze moest haar tempo aan me aanpassen, maar de vriendin is zo lief. Het was toch weer een leuk bijeen zijn voor ik moet bevallen. Ik gaf haar ook al haar Kerstcadeautje ook al zie ik haar vlak na Nieuwjaar terug want ze is meter van 2 van onze kinders.
Deze week blijft het bekken erg pijn doen, maar er is weinig aan te doen.
 
Ik heb trouwens buiten heel veel lezen nog een goed voornemen voor december. Stoppen met shoppen. Ik heb al genoeg bijeen geshopt de afgelopen tijd om klaar te zijn voor Sint en feestdagen en december moet nog steeds de rustmaand worden. Dus veel lezen, veel rusten en weinig winkelen. Dat laatste kan ik toch niet meer fysiek, maar online is er ook altijd wel wat te beleven :-). De PC moet af na de middag. Dat is een probeersel.  
 
Het weekend begon hier al met de zwemlessen, een zieke en tekenles. Zelf ga ik me nu in de zetel nestelen en een uurtje rusten.
 
Fijn weekend.

Reacties

  1. Mats lijkt er verlegen onder. Mooi zo'n zelf gemaakte knuffel! Bij jou is er nog iemand blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen