Over slapen en wooninspiratie

De vermoeidheid hakt er flink in.
Gisterenavond al rond negen uur in mijn bedstee gekropen en met grote tussenpozen geslapen want ik word wel regelmatig wakker voor toiletbezoek of gewoon gedraai omdat ik niet weet hoe me te leggen met die enorme buik van me.
Deze ochtend pas na zevenen opgestaan. Een record !
Overdag zit slapen er zelden in.

Gisteren en vandaag halen we nog een heleboel spullen uit het oude huis naar het nieuwe huis.
Er komt ook nog iemand een bed ophalen en iemand komt naar onze kloostertafel kijken.

Mijn Stringrekje moet overkomen, nog wat tapijten, nog wat decoratie, nog wat fietskes, de hangwieg misschien als ik man kan overtuigen, enz...

Gisteren kwam de oude Ikeazetel over. Ik kocht er een nieuwe hoes voor en dus staat hij nu in onze woonkamer en hij is al veelvuldig in gebruik. Ook wat Ikea opbergmeubels voor de kinderen voor in de (speel)kelder. Ik wil ook tapijten in de kelder leggen zodat het daar een klein paradijsje wordt voor de kinderen. Er komt ook een miniglijbaan in. Ik haalde inspiratie uit het boek onderaan. En uit woontijdschriften.
 Ik kocht onderstaand behang voor in de kinderkamer. (foto niet van mij)
 En deze letterkast uit VT wonen gaat iemand voor mij zelf in elkaar knutselen :-). (foto uit VT wonen)
Deze foto haalde ik ook elders , maar ik weet niet meer waar. Nu hebben wij ook zulke Ikeaopbergmeubels, maar wel in het hout, maar we hebben plaats zat in onze kelder dus dit zou prima kunnen. Ik koop die Ikeameubels tweedehands. Er zijn altijd mensen die ze niet meer gebruiken en ik ben er blij mee. Misschien geef ik ze wel nog een ander kleurtje met den tijd.

Waar ik echt nog even mee worstel is. Waar vouw ik de was??? Waar laat ik de hoopjes? Mijn huidig washok is iets te klein voor het vouwen, de keukentafel doet voortdurend 'dienst' en in de woonkamer heb ik geen tafel (nog niet). De hal boven misschien?
En onze oude slaapkamer staat nog steeds te koop. Ze is in perfecte staat, maar ook deze krijgen we niet verkocht. De luchter hou ik. Deze kocht ik ooit in een tweedehandswinkel en ik vind hem nog steeds prachtig.
Zo. En dan ga ik nu maar naar het oude huis...

Tot later en fijne eerste mei toegewenst.

Reacties

 1. Een speelkelder (of speelruimte) lijkt me zalig voor de kindjes!! Kunnen ze lawaai maken zoveel ze willen zonder dat mama er een instant migraine-aanval van krijgt ;)
  Niet vergeten te rusten vandaag he Sandra!
  xxx Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er superhandig uit,zo'n speelkelder.Wij hadden dat hier boven voorzien maar uiteindelijk brachten ze hun speelgoed steeds mee naar beneden,nu staat er boven een oude sofa en tv waar ze met vrienden gezellig kunnen zitten!

  Fijn weekend!

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.