Uitgedragen en de valies

Een zwangerschap duurt tussen de 37 en 42 weken en ik ben nu 40 weken en ik vind dus: ik heb het weer 'uitgedragen'. Kom er nu maar uit ! Maar zo simpel is het natuurlijk niet.
Aan de wijsheden doe ik allang niet meer mee nadat dat ook niets heeft uitgemaakt bij vorige zwangerschappen :-). Je weet wel: die ananas, de seks, veel trappen lopen, een middelke drinken, enz... Niet meer voor mij. Ik wacht gewoon wel.
Bij de andere kinderen had ik héél veel geduld (twee gingen er 11 dagen 'over' en nog eens 2 ander negen, de rest was ietske vroeger), maar dat heb ik nu niet meer. Dat is echt jammer voor mezelf want het maakt me rusteloos.

Morgen ga ik bij mijn dokter langs  en hoewel ik dit nooit eerder deed bij de andere kinderen ga ik nu wél meteen mijn valies meenemen. Man gaat niet mee, maar wie weet geeft de dokter een duwtje. De jongste is tenslotte ook geboren binnen de 24 uur na mijn laatste bezoek bij hem. Het 'goeddraaien' had de bevalling in gang gezet. Ik beval graag in het weekend :-).
Ons kleintje is nu wel rustiger in de buik en het lukt me wel om af en toe wat te doen. Sinds maandag heb ik geen pijn meer en is het draaglijker. Ik veronderstel dat het ligt aan haar ligging. Moe ben ik wel nog steeds en dat maakt me prikkelbaar bij momenten.

Deze ochtend bracht man de kinderen weg en normaal gezien zouden we daarna nog eens gaan ontbijten, maar een afspraak van de man liep ongelooflijk uit en dus dat viel in het water.

Mijn valies maakte ik gisteren. Dat vond ik wel fijn om te doen. Handdoeken, washandjes, twee joggingsbroeken en BV shirts voor mij, een bevallingskleedje en natuurlijk allemaal kleertjes voor de baby, compressen, extra BH. Het valt wel echt op dat ik het zooooo graag wil: bevallen.

Als ik geen wasjes draai of opvouw of in kasten leg lees ik. Of zit ik gewoon te zitten. Zonder muziek, TV of boek. Gewoon zitten!

Bedankt voor jullie lieve reacties de laatste dagen.
Nog een fijne dag en het wordt ook MOOI. Zon , fijne temperaturen, ....Geniet ervan.

Reacties

 1. Hoi Sandra,
  Hoop voor je dat het kindje snel komt.
  Jij bent er in iedergeval klaar voor.
  Het kan ook nog op tijd geboren worden,vandaag wie weet.
  Mijn jongste is op de uitgerekende datum geboren,was half 8 s'avonds en zei tegen mijn man wordt weer niks vandaag toen braken mijn vliezen en om 11 uur hadden we Joshua.
  Heel veel succes het zal voor jou denk ik heerlijk zijn als je weer beter uit de voeten kan,

  Lieve groet,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk aan je! Verwachtingsvolle dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker spannend wordt het. De onze werd 8 dagen te vroeg geboren en binnen 1,5 uur. Dan overvalt het je vooral bij de 1e. Hoop dat het niet te lang gaat duren voor je. Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou spannend toch weer, houd vol!
  Het word vanaf nu mooiw eer ook lijkt het dus, mooie tijd, veel zon, veel buiten, daar knapt toch iedereen van op?
  Liefs,

  Sillie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ohhhh... spannend seg... nog eventjes!
  En al een heel mooie, vlotte bevalling gewenst hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.