Zondag in Zeeland (de eerste opkuis)


Het was dan eindelijk zover. Zondag vertrokken we naar onze stacaravan op De Pluimpot.
Het was wat fris en af en toe viel er wat uit de lucht, maar dat kon de pret niet drukken.
Voor de kinders althans niet. Zij gingen de speeltuinen en de paadjes verkennen en waren op het einde van de dag heerlijk moe en voldaan.
 Zelf kreeg ik de zalige kriebels van de lucht en de natuur in Zeeland. Dit ongerepte stukje Nederland is zo mooi. Helaas kon ik er zondag zelf niet van genieten. Ik zat de hele dag in mijn caravan om te kuisen want na de winter is dat gewoon erg nodig. En ik ben niet klaar geraakt na uren en uren zwoegen. Ook de man niet. Hij hield zich bezig met den buiten. Het terras en de tent opzetten.

Volgend weekend doen we nog een beetje verder en dan is hij eindelijk instapklaar om vakantie in te houden.
Hopelijk is tegen volgend weekend mijn lastige verkoudheid achter de rug. Ik ben zelden ziek en een verkoudheidje is voor mij geen ziek zijn. Omdat ik ook zo weinig verkouden ben is het net lastig (lijkt het wel)nu ik er wel even last van heb. Al dat gesnotter en genies. Dat het maar gauw voorbij is.

En zo gaan we de laatste schoolweek in voor de Paasvakantie. Vandaag had ik al een afspraak met de Paashaas om af te spreken voor zondag/Paasdag.

Hebben jullie al plannen voor de Paasvakantie?

Reacties

 1. Zeeland is toch zalig,hee!!
  van een verkoudheid kan een mens ook goed"omver"zijn,hoor!goed verzorgen dat je geen bronchitis krijgt!
  ik hou hier op pasen "paasontbijt" voor mn gezin en schoonouders en heb ook de paashaas besteld!het wordt een dagje allen samen,leuk!smiddags ergens nog wat eten..het wordt een smuldag.en zaterdagavond laat ik mn dochter met haar ventje eens genieten en passen we ons kleindochtertje op
  geniet ook van het paasweekend en paasvakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Straks lekker genieten van dat mooie stukje Nederland. Wat heb je toch een schatten. Nee wij hebben geen plannen, het is ons nog wat te koud voor de camping. Meestal gaan we wel een weekje in het voorjaar. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.