Onze tuin in verandering

 Jammer dat ik geen VOOR foto van het terras  kan laten zien en alleen NA foto's, maar sinds dit weekend is het terras en de tuinset helemaal veranderd. De tafel is weer bruin in plaats van grijs en het terras heeft weer schone tegels.
Onze tuin is nog steeds wild. Al mijn tuinen in alle huizen waar ik gewoond heb hadden wilde tuinen. Maw met veel onkruid in :-). Een gruwel voor de ene, mooi voor de andere. Al moet ik toegeven dat we toch dringend dat onkruid eens moeten uittrekken.
Afgelopen weekend verkreeg ik via Lets een glijbaan. Zonder onderstel. Hij heeft één dag in het gras in de tuin gelegen. Na school nam onze Thijs hem op en installeerde hem uit eigen beweging bovenop de tafel. En plezier dat ze hadden.
Al moest ik wel een oog dicht knijpen want 100% veilig zag het er niet uit. Maar de glijbaan verschoof niet. Het was vooral dat er bepaalde kindjes op de tafel gingen dansen dat me zorgen baarde.

Mijn dag is vandaag voorbij gevlogen. Ik had best veel te doen vandaag. Boodschappen , de was, administratie, pakjes maken, ... Gelukkig was er ook nog tijd om op mijn gemak de krant te lezen.
 
Als avondeten maakte ik eens tagliatelle met prinsessenbonen en gerookte zalm. Lekker receptje van de Colruyt.  Alles was op en het is ook makkelijk klaar te maken en snel. Dat moeten we hebben!
Alles is trouwens op.
 
Hoe is jullie tuin? Wild of heel netjes.

Reacties

  1. Onze tuin is half om half. Veel bomen onze tuin valt onder bosgebied ,dus dat zegt genoeg. Onze "nieuwe"buren ergeren zich aan onze bomen ( ze staan er al meer dan 30- 40 jaar) Maar als het echt warm is, gaan ze wel "profiteren" om hun auto's in de schaduw van onze bomen te zetten. Dan hebben er geen last van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow,wat zou ik mn hart vasthouden als ik je kereltjes boven op de tafel zie staan om te glijden..maarja,ik ben al een heeel stuk ouder en wordt daarin al voorzichtiger,banger..maar leuk die glijbaan ,heb even lets opgezocht want ik kende dit helemaal niet,is het altijd:voor wat,hoort wat?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi geworden het terras. Creatief bedacht de glijbaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.