Een 17-jarige en We love Planckendael


Vic kijkend naar zijn zussen en broer Nele, Lies en Niels. Allen hopend op een lachje van hem.
Het gaat verschrikkelijk snel. Hij is al zo alert en wijs. Zeven weken is ons manneke ondertussen.
Gisteren hadden de kinderen een schoolvrije dag en besloot ik om nog eens gebruik te maken van ons abonnement en reden dus richting Planckendael in Mechelen. We mochten zoals steeds vroeger in het park en gingen eerst ontbijten. Nadien gingen we naar de kamelen, olifanten, giraffen (De kleintjes zijn zo schattig. Er werden twee 'kleintjes' geboren in januari 2017.), zebra's, leeuwen (ook daar zijn de welpjes al flink gegroeid), ....
Wat ons kinders ook heel leuk vinden altijd zijn 'het schooltje' en de speeltuin :-).

Er was amper volk in het park en zo kon ik toch de kinderen in 't oog houden want ik was alleen al kwam ik er nog een andere schoolmoeder tegen.
Af en toe regende het, maar we waren er op voorzien.

Er is geen slecht weer. Alleen slechte kledij weet je wel ;-).

Hier hebben ze veel gelachen want de giraffen waren aan het ruzie maken met de impala en dat was grappig.
's Avonds was ik uitgeput en de kinderen ook. Hier slaapt Vicje lekker op zijn zus Esther. Esther die vandaag haar 17de verjaardag viert. Hip hip hoera.
 En hier ben ik nog eens met de andere dochter Nele. Wat ben ik toch gezegend met zulke fijne kinderen.
 
Vandaag zaterdag is onze dag en de verjaardag van ons Esther gestart met de wekelijkse zwemlessen en een bezoekje aan mijn ouders.
We hebben al veel gelachen en de zon schijnt hier volop.
Straks gaan we naar de Mac Donalds. Dat wil Esther heel graag voor haar verjaardag. Ze mogen dan kiezen wat te eten en na heel veel jaren macaroni gekozen te hebben wil ze nu gewoon een vettige hamburger. Stiekem vind ik dat ook eens plezant.
 
Ik kan al iets beter overweg met mijn nieuwe telefoon ondertussen. De ouderen vinden het wel grappig dat ik veel dingen niet eens ken, maar ik kan nu al een whatsApp versturen naar mijn man (bijvoorbeeld een foto van ons in de zoo). Zo heeft de man meteen een sfeerbeeld van hoe wij ondertussen onze tijd indelen.
 
Verder ben ik er nog steeds niet uit of de IPAD er komt !
Is eindelijk onze garage weer eens opgeruimd en het schoenenrek opgeschoond.
Dronk ik gisteren iets te vlotjes wijn (ik had het verdiend na een vermoeiende dag).
 
 
Fijn weekend!

Reacties

  1. Proficiat ,hoera voor de jarige.Planckendaal is super zijn er vorige zondag ook nog eens geweest,ook ab.en op paar minuutjes van ons thuis hè.jullie kleine man groeit super het echte platte babieke is al verdwenen hè.fijn dat het met jou ook goed gaat .geniet er nog van ik lees nog graag mee met je verhalen waar ik oh zoveel in herken.gr Marina van 9 waarvan er nu toch echt 2 niet meer thuis wonen en eentje in juli gaat trouwen.Het gaat allemaal zo vlug koesteren die fijne momenten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog van harte gefeliciteerd met de jarige, leuke foto's van geniet momenten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.