O Nee. Niet weer een nieuwe verslaving :p.

Dezer dagen maak ik redelijk veel foto's met mijn gsm. Ojee. Een nieuwe verslaving. Manlief plaagt mij dezer dagen dan ook wanneer ik met mijn telefoon bezig ben. 'Leuk ding hé?' zegt ie dan of 'De jeugd op hun gsm zie!'
Want ik geef toe. Ik bekijk er ook dingen op Pinterest op of snuister eens rond in een webshop :-(.

Zo een foto met mijn telefoon is snel gemaakt. 's Morgens wanneer ik Vicje uit bed MOET nemen omdat hij mee moet naar school en de dekens jammer genoeg van hem gedaan heb. En zich even later wakker gaapt (wel niet goed gelukt!). Zo aandoenlijk dat ik het wil en nu meteen kan vastleggen.
 Of een lieve foto van onze kleine duimelot Fee op zondag wanneer ze even in de zetel gaat 'rusten'. Of Vicje op schoot bij papa of in zijn bedje kijkend naar zijn mobiel boven zijn bedje. Ja. Ik maak een overdosis foto's :-). En ik showde dit weekend mijn ouders ook al mijn nieuwste foto's van de kroost. Dat doe ik anders bijna nooit.
Ik troost me met de gedachte dat bij mij dit ook wel over gaat wanneer het nieuw eraf is. En uiteraard heb ik nog mijn kinderen en mijn huishouden waar ik genoeg mee van doen heb dus ik zit nu wel iets meer bezig met die telefoon, maar uiteindelijk valt het allemaal nog wel mee.
 Of ik maak een foto van onze jarige 17 jarige die trouwens een heerlijke verjaardag heeft gehad zo zegt ze zelf. Beter dan andere jaren! En dat hoor ik graag. Ze is er ééntje die altijd maanden op voorhand uitkeek naar haar verjaardag en elke keer vond ze het tegenvallen. Nu verwachte ze weinig en had ze een heerlijke tijd.


Wat ook ontzettend fijn is dat ik door WhatsApp afgelopen weekend kon communiceren met mijn oudste die in Portugal verblijft. Even een babbeltje doen en elkaar toch echt LIVE zien. Wat een wonder!
Ook met de man stuur ik nu Appkes bijvoorbeeld van de zoon die ik wakker maak.
Ja. Je merkt wel dat ik er echt niets van snapte allemaal en ik moet nog veel leren.
Voorlopig vind ik vooral de foto's maken heerlijk.
 
De dagen zijn verder heel erg gewoon. The Usual things.
Op school en elders is men in carnaval modus.
Ik ben eigenlijk zelf een klein kind want ook dit vind ik heel plezant. Om bezig te zijn met hun verkleedoutfits.  Ik maak ze wel niet zelf, maar zorg wel voor alles :-).
 
 
 
Mijn excuses voor deze blog vol foto's alweer. Niets nieuws onder de zon en zo saai voor iemand anders, maar tja. This is my life ;-).

 

Reacties

  1. Lief al die foto's ga er vooral mee door

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Saai is dat niet, dat is gewoon het leven :) leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. laat die foto's maar komen! leuk om ook mee te mogen genieten van je prachtige kinderen! groetjes en liefs, stella

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.