Een korte vakantie en glasbreuk

 Onze jongens vertrokken met de bus op verlof en komen  straks weer thuis. Ik ben benieuwd naar hun verhalen want ze zijn voor het eerst gaan skiën. Dit om al de eerste greepjes te leren voor onze eigen vakantie in april.

Wij vertrokken zelf naar de limburg. De bedoeling was veel buiten wandelen en lezen. Het weer was af en toe wat guur en nat dus we zaten meer binnen dan verwacht. De zon scheen amper.  Gelukkig was daar een supergrote binnenspeeltuin en ondertussen kon ik heerlijk lezen en koffie slurpen. Vervelen was niet mogelijk.  Ook al was ons Liesje de twee eerste dagen helaas ziek.


Terug genezen mocht ze ginds naar 'de kinderclub'. Wat ze beiden (Mats en Lies)heel graag deden. Ze gingen daar snoepcakes maken en carnaval vieren. Die kinderclub was slechts anderhalf of twee uur 'even rust' voor ons.
De volgende dag mochten ze op een echte paardenmolen. Een pony die een heus rondje maakt dus.


 Op een dag veranderden ze ook in een prinses en een ridder. Verkleden doen ze hier het liefste.
 Ondanks het weer toch maar eens een ijsje eten.

En we gingen zelfs eens uit eten. En ik denk helaas dat ik ook ben bijgekomen dezer dagen.

 Buiten waren eekhoorntjes en vogeltjes van dichtbij te bewonderen. Altijd verwondering;

Nu ze kan lezen kan ze ook de menukrant lezen.Bij thuiskomst bleek onze hulp de sleutels op de deur vergeten te zijn en vroeg ik de buurman een raam in te slaan want ik kon anders ons huis niet binnen. Dat was pech. Voor de buurman was het de eerste keer dat hij een raam mocht inslaan :-). Er is voor alles een eerste keer.  Gelukkig ben ik getrouwd met een glazenmaker.

Zo zit ons uitje er weer op. Het ging snel voorbij en onopgemerkt, maar we zullen er wel weer vaak aan terug denken de komende tijd want ons kinderen vinden dit nog altijd het leukste wat er is.

Ik miste soms wel mijn stoof en eigen zetel, mijn tafeltje met mijn thee erop, mijn eigen bed met de heerlijke lakens, mijn jongens op skikamp (ik zal blij zijn wanneer ik ze straks weer kan knuffelen), enzovoorts, ...
Er gaat werkelijk niets boven THUIS.

Volgende keer toch weer met de jongens erbij !

Reacties

  1. Wij zijn nog op vakantie. De jongste heeft 2x skischool gehad en doet inmiddels de rode piste. Ikzelf ski niet, manlief wel. Helaas lig ik ook al 2 dagen plat. Wederom maag en darmen, pfff...om moedeloos van te worden. Maar het is toch net iets fijner in je bed liggen met zicht op besneeuwde bergen:) De thuisblijvers vloeken nogal op het regenweer in België!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer genieten en ja er is niks fijner dan thuis. Oeps ik dacht inbrekers, gelukkig viel dat mee. Hopelijk heb je ze niet op een idee gebracht.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.