Pyjama dag vandaag en too much pink

Op de radio (MNM is mijn favoriete zender: vooral met Peter en Julie! Ik stuur hen af en toe een sms) hoorde ik dat je vandaag in pyjama naar je werk of school mocht om bednet  te steunen.
Helaas wist ik dit pas tijdens deze ochtend en hebben ons kinders dus gewoon hun kleren aan naar school en ik denk echt niet dat ik ons groteren had kunnen overtuigen. Ook was er geen enkele van de jongere kinderen die er om gevraagd had, maar ik had toch onze Vic mee in pyjama om te gaan winkelen. Dat was dan weer toeval.

Deze ochtend toen ik naar school moest vertrekken lag mijn manneke nog zalig te slapen en ik moest hem dus uit ons bed halen alweer. Ik vind het zonde om hem mee te sleuren, maar het kan niet anders.
En dus stop ik hem dan met slaapzak en al in de auto naar school en nadien naar de winkel.
Al had ik wel zijn kleertjes mee en gelukkig maar want zijn pyjama was wat nat en had een geurtje.
 In het winkelcentrum was hij klaarwakker en met een volle luier dus moest ik hem eerst gaan verluieren :-) in de nette ruimte daar.

Nadien gingen we eerst nog een koffie drinken. Hij was klaarwakker en mooi aan het rond kijken. Super interessant zo een shoppingcenter :-).
Zelf was ik op zoek naar een jeansvestje voor één van onze jongens die dat superstoer vindt, maar helaas is dat niet zo goed te vinden. Ik vond er dan ook geen.
Vandaag ben ik zelf in het roze gekleed en eigenlijk vind ik mezelf vandaag compleet overdressed. Roze jurk, roze bolero, roze sjaal, roze gilet, roze oorbellen, ... Alleen mijn schoenen waren wit. Sneakers.
Ik stond er niet echt bij stil en had deze ochtend gewoon snel van alles uit mijn kast genomen, maar in de shopping kwam er een opmerking van een jonge vrouw ze een  hekel had aan roos en echt ANTI roos was. Dat zei die jonge vrouw tegen vermoedelijk haar moeder waar ik naast stond, maar ik kon ermee lachen. Achteraf bekeken vond ik het ook wat teveel van het goede.
Straks moet ik nog weg en ga ik me toch wat neutraler kleden haha.
Langs de andere kant....is het een ideaal borstvoedingskleedje en lekker los allemaal... Mijn kleine dochters vinden het alvast supermooi.
Ons meisjes van bijna drie en zes jaar zijn nog steeds erg dol op roze. Ook deze zomer weer veel roos in hun kleerkast :p. Toch probeer ik ook te grijpen naar andere kleuren zoals zwart en groen en blauw.
Maar soms zie ik iets waarvan ik denk: 'Dat gaan ze geweldig vinden!' Roos natuurlijk dan. En meestal is het inderdaad dan een schot in de roos.
 
Vandaag heb ik een beetje een luie dag. Nergens veel zin in eigenlijk.
Ik ben een beetje moe en heb al een pijnstiller moeten nemen tegen de hoofdpijn.
 
Wel gewandeld deze ochtend.
Straks eten we frietjes, maar eerst nog naar de logopedie.
 
Onze plannen voor dit weekend zijn as usual zwemlessen en tekenschool en op zondag ontbijten op 't school, een lentewandeling en chiro.
 
Fijn weekend!
 

Reacties

  1. Ach ja, jij zit gewoon op een roze wolk, daarom heb je natuurlijk roze gekozen, haha. Jammer voor die mevrouw dat ze het niet mooi vindt, haar probleem, lach er inderdaad maar om.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te zien een mooie roze voorjaarscombinatie, niks mee mee. Doe maar kalm aan hoofdpijn is niet fijn. Goed weekend.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.