Dag 37: Back Home

Terug thuis voelde vreselijk goed aan. Echt ongelooflijk. Ik was zooo blij thuis te zijn. De vakantie was nochtans niet miserabel geweest of gewoon een beetje slecht, maar gewoon zoals vakanties zijn.
Veel niks doen en lekker voor alles veel tijd, maar de opluchting was toch zeer groot weer thuis in dat mooie huis te zijn...Thuis.

Vandaag dan maar al begonnen met uitpakken. Veel was had ik niet. Oef! Veel gewassen ginds. Ik deed dat graag daar. Je draaide een was en dan zag je nadien alles lekker wapperen/drogen in de zon, in de wind.

Wat deden wij nog vandaag?
De kinderen speelden met de buurtkinderen. Iedereen had iedereen gemist!!

En ik?
Ik sorteerde de Post (Yakkes, wat een hoop), schoonde de mailbox op (pfff, wat een werk) en reed naar onze vorige stad naar ons vorige huis want vanaf vandaag wonen er weer mensen in. Neen. Het is niet verkocht. Er wonen een paar mensen in en in ruil onderhouden zij de boel daar. Zij blij, wij blij!! Ik genoot van die 'afspraak' en moest ik de centen hebben: ik zou het huis gewoon houden enzo verder doen, maar soit. Dreams sweat dreams.....

In ons huis werden eindelijk weer kaders/schilderijen/foto's omhoog gehangen (Tim vond de tijd en goesting) en de put voor de trampoline werd verder uitgegraven.

Over mijn toekomstige plannen die ontstonden op 'lege' momenten tijdens de vakantie natuurlijk later meer. Het gaat over zoveel. Over gezond en natuurlijk leven, over de kinderbijslag (ik kan natuurlijk wel stoer gaan doen en zeggen dat het niets uitmaakt , maar in de toekomst 1000 Euro minder gaan krijgen maakt natuurlijk wél een verschil en dan toch vooral voor de kinderen jammer genoeg), over het toekomstig huishouden, over structuur, over dierlijke instincten en zo veel meer.

Dag 38 van de 65 komt er aan.
Nog 28 te gaan....

Reacties

 1. Hier komen we ook graag terug naar huis ! De kids hebben echt ni veel nodig en zijn keiblij met hun zwembad in onze tuin. Wij blijven deze zomer thuis en doen dag uitstapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook heel tof. Gisteren hebben ze hier de hele dag buiten gespeeld. Op de trampoline, maar ook vooraan op straat met de buurtkinderen. En pret dat ze hadden. Zelf maakte ik dan weer kennis met één van mijn buurvrouwen die me nadien een hele dosis eieren kwam brengen. Ja. Ik ben gelukkig in mijn nieuwe straat.

   Verwijderen
 2. Dat is zo waar Stine. Deze avond nog stond de trampoline in de grond en de kinderen maar springen en lachen en zich rot amuseren.
  Het voelde dit jaar zoveel meer als 'thuiskomen' en niet alleen voor mij, maar ook voor Tim en de kinderen.
  Daar kan geen azuurblauw zwembad tegenop of hete zon....

  Hoe gaat het daar met jullie trouwens??

  Liefs, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welcome back! Wij blijven voor het eerst dit jaar thuis. Geen camping, geen verre vakantie, niets. Niks moet, alles kan. Uitstapjes (keertje naar de zoo, een picknick na een fietstochtje,...). Veel genieten van de tuin en de bbq, zwembad en trampoline in de tuin : meer hebben we niet nodig. Het is vooral Erik die graag op vakantie gaat/ging, maar nu hij een grote moestuin en veel dieren heeft, heeft hij er geen behoefte aan. Ik blij! Voor hem is de vakantie net begonnen (hij is 3 weken thuis nu) en we zien wel wat hij na afloop ervan zegt ;) We hebben het ons nog geen moment beklaagd dat de caravan verkocht is, al dat extra werk dat wegvalt geeft nog meer tijd om te genieten van elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik geloven!! Wij zijn nog maar één keer naar de camping geweest. Het is zo zonde dat er nu niemand gaat. Eén keer zijn er mensen van Lets geweest en zij hebben dan in ruil de binnenkant opgekuist.
   Ik wens jullie een heerlijke vakantie toe nu Erik ook thuis is.

   Verwijderen
 4. Hoe herkenbaar dat gevoel.Sinds een 2tal jaar heb ik dat ook steeds. Dit jaar waren wij 2 weken in Italië,mooi land,goed verblijf met zwembad maar...wat voelde het goed weer thuis te komen! En nu nog 4 weken thuis vakantie vieren,zalig gewoon.

  Liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga wel graag weg, maar thuis is alles vertrouwd. Gaan jullie af en toe nog naar Bulgarije?
   Met de jongsten ga ik liever dichtbij en eigenlijk is Frankrijk lekker dichtbij al is Bulgarije ook de moeite. We spraken er onlangs nog over. Vooral een kampvuur in je tuin mogen maken. Heel plezant was dat.


   Liefs

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.