Dag 44 van de 65: Afloop feestje, afgelaste bbq en jongsten op kamp

Er bleven een tiental kinderen slapen bij ons in de kelder ( na Wouter zijn feestje) en die vonden dat allemaal megacool. 't Was tof geweest. De kinderen werden opgehaald en toen kon de grote opkuis beginnen die natuurlijk niet meeviel.
Maar wie kan feesten moet kunnen opruimen ook.

Tim en brachten onze twee jongens van zes en zeven jaar naar een minivakantiekamp in Dikkele. Naar de Zwalmstreek dus. Daar verblijven ze in een oud klooster tot woensdagochtend. Voor Thijs is het de eerste keer dat hij langer dan één nacht weg is van mama. Ik ben natuurlijk nu al benieuwd hoe het gegaan is. De kampen van Crefi zijn heel goed georganiseerd en supertof dus eigenlijk ben ik er wel gerust in.

Normaal gezien zouden wij op deze zondag ook nog naar een BBQ van de Lets gaan, maar het weer gooide roet in het eten en de BBQ werd afgelast. Eigenlijk vonden we dat heel jammer, maar een BBQ in de gietende regen is natuurlijk echt geen doen.

En dus werd de zondag gevuld met opkuis, gebabbel over het feestje en buurtkinderen die nog wat kwamen spelen,
gewas, lezen en heel vroeg naar bed (kwart voor negen).

De 44 ste kwam ook ten einde. Nog maar 21 dagen eer de school weer begint. We beginnen er aan te wennen eigenlijk dat iedereen meestal thuis is al voelt het nu wel raar dat die twee jongens er niet zijn omdat zij toch voor heel veel leven in huis zorgen...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.