Dag 2 van de 65 dagen vakantie: zondag !

 Dit zijn nog foto's van tijdens de warme dagen. Laten we hopen dat ze snel weer daar zijn. Mooie warme zomerse dagen om in zwembadjes te spelen en lekker vuil te worden.
En buiten eten natuurlijk.

 Wat is ons Feetje mooi. Ik krijg er geen genoeg van.

 Fee met de broers: Wouter en Thijs.
Vandaag is het zondag en die begon hier vandaag om zes uur. Mats ging met papa mee naar de bakker  (om 7 uur al)en ik vulde mijn ochtend met Fee in badje stoppen, veel vuile was wegwerken, kledij in kasten stoppen, strijk sorteren en ga zo maar door.

De kinderen waren heel hevig. Het zal door de wind wel weer zijn want voorlopig is het wat druilerig weer. Nog niet echt 'We eten buiten!'-weer.
Tim nam de kinderen deze middag mee naar het theater. Daar zijn ze nu! Wel ideaal weer om een uurtje in het theater te vertoeven eigenlijk. Ondertussen ben ik thuis met Fee, Mats en de oudere kinderen en doe ik wat aan Me-time. Dit wil zeggen: lezen en Fee eten geven en lezen en Fee vertroetelen en lezen en met de groten een babbelke slaan. Zooooo fijn.

Wat ik verder nog deed vandaag.

Voor een relax zorgen voor ons Fee nu ze begint veel aandacht te krijgen voor haar omgeving. Volgende week heb ik hem. Een roze uiteraard.
Een boek bestellen van Lobke Gielen over wat je kan doen in die lange vakantie.

Letsers bij elkaar proberen zoeken om een put te graven voor onze trampoline (niet zo simpel!).


Zin krijgen om smoothies te maken, maar de blender staat nog in het oude huis dus het recept maar al op de frigo hangen.
In plaats van een tattoo van je kind beslissen om een armband te laten maken met de namen van je dochters :-).
Besluiten dat we toch echt nog gezonder moeten eten met veel meer fruit (nog meer!)en meer groenten.
Bedenken dat ik meer planten in huis en buiten wil , maar dan wel na onze vakantie want anders moet ik nog een 'plantenverzorger' vinden.

Wat gaan we nog doen vandaag?

We verwachten nog vrienden van ons die op bezoek komen en gaan alleszins eten in de kinderboerderij. We proberen dat op zaterdag of zondag vaste kost te maken. Het eten is er lekker, de kinderen kunnen er spelen buiten en binnen en het is niet duur. En zo doen we met het gezin iets samen want thuis is het anders altijd opkuis en opruim. En blijven we in het weekritme hangen.

En dan zal dag 2 ook ten einde komen: nog 63 te gaan!

Reacties

  1. Wat mooie foto's. Zo'n 1e lach blijft bijzonder. 65 dagen dat is een heel eind. Fijn dat jullie kinderen het goed doen op school. Een jaartje over doen is geen zonde.
    Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.