En nog een prachtige dag !

 Zij is blij met haar instappers. Kijk eens hoe mooi!

 Toen Niels ziek was. En mijn nieuwe schoenen.
Deze ochtend werd ik wakker met Feetje haar snoet tegen mijn borst, haar handje op mijn borst en haar voetjes tegen mijn buik. Intens gelukkig werd ik ervan.
We gingen op stap vandaag. En wat had ze veel bekijks. Elke keer wanneer ik aan een kassa stond of ergens moest stoppen kwamen mensen de wandelwagen inloeren. De ohs en de ahs waren niet te tellen en ook zo een mooi kindje en hoe oud is ze? Hoe heet ze?. Ik ben zelf helemaal verliefd op mijn kleine Fee, maar dat andere mensen ook nog eens zo lief zijn voor haar vind ik dus fantastisch. Ik genoot en genoot en genoot en mijn dag kon zelfs niet meer stuk door een agressieve chauffeur die mij bijna in de flank reed en daarbij nog eens misselijkmakende gebaren maakte. Ik trok gewoon mijn schouders op naar die man en had bijna ook nog mijn tong uitgestoken.
Man. Vergeef me dat ik even niet bescheiden ben, maar ik overdrijf niet en voel mij echt zo en ben zo blij. Ook nog met mijn andere kinders natuurlijk, maar vandaag zei ik het nog tegen een andere mama die net op hetzelfde moment borstvoeding aan het geven was (ja, 2 vrouwen die elkaar niet kennen en toevallig rechtover elkaar de borst geven aan hun meisjes: 't leven is mooi). Wat heeft de natuur dat toch maar allemaal mooi geregeld hoe wij verliefd zijn op die kleintjes zodat wij zelfs ons eigen leven zouden geven en hoe wonderlijk het is dat die kleintjes van ons eigen lichaam gewoon kunnen groeien en bloeien.

Ik had dus alweer een fijne dag...

Saai hé zo altijd over hetzelfde of neen. Ik heb nog een vraagje. Welk kookboek zouden jullie aanraden? Ik heb een missie namelijk , maar moet wel een lekker goed kookboek vinden met zowel gewone gerechten in als desserts en liefst alles door elkaar.  Shout!

Reacties

  1. Als je ook graag vega kookt(of vega uitdagingen zoekt) zou ik je iets als de dikke vegetarier, of de dunne vegetarier of de snelle vegetarier aanraden :-) Heb ik zelf veel inspiraties van. Ik vind je dochttertje ook prachtig hoor:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi allemaal... blijf ervan genieten!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie je dochter genieten van haar mooie schoenen. Ach arme Niels. Mooie sandalen, ik hou wel van die eenvoud. En Fee die vindt iedereen natuurlijk lief. Kookboeken daar weet ik niks van kan je niet helpen. Misschien internet eens afstruinen of revieuws lezen? Beterschap voor de zoon en een fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.